Muut Aktiviteetit

SUP-lautavuokraus

Vuokraa lauta Laajiksesta

SUP-lautavuokraus

Yleinen esittely

Vuokraa sup-lauta kätevästi Laajiksesta! Meiltä on helppo käydä vuokraamassa lauta ja lähteä melomaan lähivesistöihin: Vuorilammelle on vain 500m ja Tuomiojärvellekin alle kilometri. Lauta kulkee helposti mukana - se on pakattuna ison repun kaltaiseksi pakkaukseksi, joten voit kävellä tai pyöräillä se selässäsi kauemmaksikin. Vuokrakalustoon kuuluu SUP-lauta, karkuremmi, mela, pumppu, kuljetusreppu ja kelluntaliivit.

Vuokraamosta nyt myös lähes 5m pitkät kolmen hengen SUP-lautat.

Lautamme ovat vakaita ja helppoja aloittelijankin hallita. Laudan kantavuus on vähintään 130kg ja koko setti painaa alle 10 kg. Mela on säädettävissä melojan pituuden mukaan.

Vuokraus on helppoa: laudat ovat vuokrattavissa online-vuokraamossamme! Voit tietenkin tulla suoraan paikan päällekin vuokraamaan, mutta verkossa etukäteen varaamalla varmistat saatavuuden.

Hinnasto
- SUP-laudat:
2h: 25€ / kpl
1pv: 40€ / kpl
Vuorokausi (24h): 45€ / jok

- 3 hengen SUP-lautta:
2h: 30€ / kpl
1pv: 45€ / kpl
Vuorokausi (24h): 50€ / kpl

Tarjolla myös useamman päivän vuokria!

Varaukset kätevästi online-vuokraamon kautta.

SUP-lautavuokraus

Ohjatut SUP-lauta
ryhmät ja kurssit

Tarjoamme SUP-lautailuun opastettuja kursseja ja yksityistunteja. Ohjatut tunnit pidetään Laajavuoren Vuorilammella, joka on suojassa tuulelta kelillä kuin kelillä, eikä siellä ole muuta veneliikennettä. Ohjattu SUP-lautatunti on loistava vaihtoehto yrityksen virkistyspäivälle ja vierestä löytyy myös savusauna illan viettoa varten.

Kysy lisää:
info@laajis.fi
0400 114 157