Aktiviteetit

Frisbeegolf

Mahtavat puitteet kiekon liidätykselle.

Ajankohtaista

– Frisbeegolf kausi alkaa 31.5.2024

-Ensi kesän 2024 kausikortit myynnissä nyt ennakkohintaan 49€ (norm 89€). Kausarin voit ostaa paikan päältä tai netistä. Syötä kassalla alennuskoodi Frisbee24, jotta saat ennakkohinnan näkyviin. 

Frisbeegolf

Ratamaksut

PÄIVÄLIPUT 2023 (MobilePay nr. 51292) 

Kaikki radat 

Maksa Rentlessä 

6€ 

Päiväliput ovat voimassa maksupäivän ajan. Mikäli pelaajalla ei ole esittää pelaamiseen oikeuttavaa lippua, peritään häneltä tarkastusmaksu 50€ + päivälipun hinta. Lippu on maksettava ennen pelaamisen aloittamista. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi. Mikäli ostat lipun toiselle henkilölle, kirjoita pelaajan nimi viestikenttään.

Alle 6-vuotiaat pelaavat maksavan vanhemman seurassa ilmaiseksi.
KAUSIKORTTI KESÄ 2023 

Kesäkausi 2023: kausikortit kesälle 2023 ovat myynnissä hintaan 89€ / kpl!

Kausikortti ladataan Keycard-korttipohjalle (hinta 7€).

Osta kausikortti täältä! 

89€ 
KIEKKOVUOKRA 
Kiekkoja vuokrataan Laajiksen kahviosta, kadonneesta kiekosta veloitamme 25€.5€/kpl 

Laajiksen radat

Laajavuoren pro rata tarjoaa kauniissa maisemissa pitkiä väyliä kiekon liidätykseen sekä paljon teknistä, tarkkaa pelaamista. Mahtavat korkeuserot haastavat kokeneemmankin pelaajan kehittämään taitojaan.

* Pituus: 1988m / Par 57
* Rataluokitus: AA1
* Perustettu: 2011
* Korit: DiscGolfPark -maalikorit
* Heittopaikat: Tekonurmi
* Opasteet: TeeSign / Laajis
* Pinnanmuodot: Mäkinen, paljon korkeuseroja
* Ratatyyppi: Hiihtokeskus / Metsärata
* Ylläpito: Viikoittainen
* Ratamestari: Laajis
* Suunnittelija: Jussi Meresmaa / JyLi / Laajis
* Rataennätys: Lauri Lehtinen, -14 (vuonna 2020)
* Muut palvelut: Frisbeeshop / kahvila / ravintola / terassi / WC / Puttausalue

Laajavuoren 18-väyläinen pro-rata, edistyneille harrastajille ja kilpapelaajille sopiva, kiertää Laajavuoren laskettelurinteillä. Radalla on runsaasti korkeuseroja. Väyläpituudet vaihtelevat 62-185 metrin välillä. Pro-rata lähtee Laajiksen eturinteen alaosasta. 

RATA ON MAKSULLINEN.

* Pituus: 1212m / Par 57
* Rataluokitus: A1
* Pinnanmuodot: Mäkinen, paljon korkeuseroja
* Ratatyyppi: Hiihtokeskus / Metsärata
* Ylläpito: Viikoittainen


Laajavuoren 18-väyläinen amatööri-rata, pro-radan yhteydessä keltaiset korit. Vähemmän heittäneille sopiva, kiertää Laajavuoren laskettelurinteillä. Radalla on runsaasti korkeuseroja. Väyläpituudet vaihtelevat 40-114 metrin välillä. Amatööri-rata lähtee Laajiksen eturinteen alaosasta. 

RATA ON MAKSULLINEN.

Säännöt

Laajavuoren 18-väyläinen rata kulkee Bikepark-reittien kanssa samoilla rinnealueilla. Varmista, ettei pyöräilijöitä ole tulossa ja että sinut voidaan aina nähdä riittävän kaukaa ja ajoissa. Varo erityisesti pyöräilyreittien hyppyrikohtia. Älä mene hyppyrien alapuolelle tai läheisyyteen!

Kiinnitä pyöräilijöihin erityistä huomiota väylien 16, 17 ja 18 läheisyydessä.

Huolehdi roskasi pois, mitkä tuot mukanasi. Väylillä on myös roska-astioita.

Älä katko oksia tai puita ja jätä maasto sellaiseksi kuin se on.

Jokainen on vastuussa omasta kiekostaan. Katso ettei ulkoilijoita ole heiton edessä tai varoalueella.

Anna edellisen ryhmän pelata väylä rauhassa loppuun saakka. Odota heittoasi kunnes ryhmä on pois korin läheisyydestä.

Radoilla ja alueella liikkuu paljon lapsiperheitä. Älä kiroile ja mekasta.

Frisbeegolf

Jylin järjestämät
Laajiksen viikkokisat

Kisat ohi tältä kaudelta.
Frisbeegolf

Ohjattu frisbeegolf

Haluaisitko järjestää firma-aktiviteettina frisbeegolfia ja kaipaat ammattilaisen neuvoja?

Ohjatut frisbeegolf klinikat/kurssit on suunniteltu niin aloittelijoille kuin jo kokeneemmillekin pelaajille. Riippumatta siitä, oletko vasta tutustumassa lajiin vai haluatko hioa heittojasi, saat  arvokkaita vinkkejä ja neuvoja.

Ohjaajamme ovat kokeneita frisbeegolf-pelaajia, jotka jakavat mielellään tietonsa ja taitonsa kanssasi. He opastavat sinua heittotekniikassa, strategiassa ja frisbeegolfin perusteissa, jotta voit ottaa pelissäsi seuraavan askeleen eteenpäin.

Saat sekä yksilöllistä ohjausta että mahdollisuuden harjoitella ryhmän kanssa. Tämä takaa sen, että voit keskittyä oman pelisi kehittämiseen ja samalla oppia muiden pelaajien kokemuksista.

Kysy lisää toimiston kautta:
puh. 0400 114 157
info@laajis.fi

tai täytä yhteydenottolomake

Frisbeegolf

Frisbeegolf Shop

Frisbeegolf Shop palvelee asiakkaita rinneravintolan yhteydessä ja hyllyissä onkin kattava valikoima kiekkoja mm. Innovavalta, Discmanialta ja Prodigylta. Tsekkaa samalla reppuvalikoima, jottei tarvitse uusia kiekkoja käsissä kantaa!
 

Frisbeegolf Shopista löydät kiekot kaikenlaisiin heittotilanteisiin. Etsitkö draiveria, joka lennättää kiekon mahdollisimman pitkälle? Vai kaipaatko midaria, joka tarjoaa tarkkuutta ja hallintaa? Entä putteri, joka auttaa sinut maalikorin läheisyyteen?

 

Frisbeegolf

Mikä On
Frisbeegolf?

Frisbeegolf on virkistävä laji, joka yhdistää perinteisen golfin periaatteet ja frisbeen heittämisen. Pelissä tavoitteena on heittää frisbeekiekko maalikoriin mahdollisimman vähillä heitoilla. Radat voivat vaihdella pituudeltaan ja haastavuudeltaan, tarjoten sopivia vaihtoehtoja niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin pelaajille.

Miksi Valita Frisbeegolf?

Frisbeegolf sopii kaikenikäisille ja -tasoisille pelaajille. Se tarjoaa monipuolista liikuntaa ulkoilmassa ja samalla mahdollisuuden rentoutua luonnon keskellä. Frisbeegolfissa on kyse hauskanpidosta ja uuden oppimisesta – voit haastaa itsesi ja parantaa heittotaitojasi ajan myötä.