Ryhmät

Ryhmät

Monipuolinen tarjonta niin isoille kuin pienille ryhmille.

Ryhmät

Yleinen esittely

Laajiksen kattavasta tarjonnasta löytyy jokaiselle ryhmälle jotakin: aktiviteetit, saunatilat, ruokailut ja majoitus. Tutustu ryhmätarjontaamme ja ota yhteyttä, niin räätälöidään juuri teille omannäköinen päivä Laajavuoren maisemissa.

OTA YHTEYTTÄ
Toimisto, puh. 0400 114157 tai e-mail: info@laajis.fi

Ryhmät

Syntymäpäivät

Toiminnan täyteiset syntymäpäivät Laajavuoressa! Vuodenajasta riippuen käytettävissänne on useita erilaisia aktiviteetteja. Talvella muun muassa hauskaa rinteissä laavulla taukoja pitäen eväitä paistaessa tai kesäisin seikkailupuiston huumaa! Hyvä lopetus päivälle löytyy Vuorilammen savusaunalta, jonne saa myös paljun käyttöön sekä toiveesta myös ruokailun. Aktiviteettien yhteyteen voidaan järjestää erilaisia menuja ja tarvittaessa myös majoitukset. 

Ota yhteyttä ja suunnitellaan teille unohtumaton syntymäpäivä!

Ryhmät

Polttarit

Tule viettämään ikimuistoiset polttarit! Seikkailupuiston, alamäkipyöräilyn, sähköpyörien ja monien muiden aktiviteettiemme lisäksi meiltä löytyy lainaan sumopuvut ja muuta hauskaa rekvisiittaa. Polttarit voit päättää Vuorilammen savusaunalle vaikka perinteisen morsiussaunan muodossa. Lisäksi Scandic Laajavuoren kylpylähotelli sijaitsee 400metrin päässä, joka on mahdollista yhdistää mukaan päivään.

Ota meihin yhteys ja pyydä tarjous polttaripäivään.

Ryhmät

Muut tilaisuudet

Laajiksessa on mahdollista järjestää upeita tilaisuuksia! Meiltä löytyvät tilat myös isommille ryhmille, sillä ravintolatila on varattavissa myös yksityiskäyttöön. Ravintolaan mahtuu jopa yli 100 hengen seurue istumaan, syömään ja juomaan. Erilaisia tilaisuuksia varten tarjoamme myös erilaisia menuja! 

Aterian yhteyteen on mahdollista saada myös muuta ohjelmaa, kuten stand up-esityksiä, karaokea ja paljon muuta. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan teidän näköinen tilaisuus!

Tarjonnastamme löydät valmiit ratkaisut ja paketit eri juhliin sekä tilaisuuksiin. Paketteja on mahdollista räätälöidä myös mieleisekseen tilaisuuden mukaan.