RUOKA

Rinneravintola

Laajavuoren ulkoilualueen sykkivä sydän

Ajankohtaista

Keittiö auki viikolla 8 & 9 arkisin 12-19, la 12-18 ja su 12-17. Lounasbuffa päivittäin klo 11-13. Katso buffan menut täältä!

Katso kaikki aukioloajat täältä!

Myös Dome auki arkisin 13-18 ja viikonloppuisin klo 12-17. Tarjolla herkullisia belgialaisia vohveleita Laajavuoren huipulla, tervetuloa!

Rinneravintola

Tervetuloa rinneravintolaan

Laskit sitten rinteessä tai seikkailit puistossa, rinneravintolamme palveleekin monipuolisesti asiakkaita! Isompaan ja pienempään nälkään löytyy varmasti herkullinen vaihtoehto Urban Kitchenin listoilta.

Linjastolta tietenkin helpotusta myös kahvihampaan kolotukseen tai makeat Tazza-kaakaot, joista tarjolla myös perinteiset "rinneversiot". Herkutteluun rinneravintola tarjoaa myös maukkaita pullia tai makeisia. Kesäkaudella pakastealtaasta löytyy monipuolinen jäätelövalikoima tuuttien, puikkojen ja mehujäiden muodossa.

Ravintolan asiakaspaikat ovat viihtyisässä ja modernissa ympäristössä, jonka nahkasohvilta avautuu upea näkymä suoraan Lumimaahan, Eturinteeseen sekä Snowparkkiin. Myös ilmainen langaton verkko on asiakkaiden käytössä.

Rinneravintolan ja keittiön aukioloajat vaihtelevat sesongin mukaan, tarkista etusivulta ajankohtaiset aukioloajat.