Palvelut

Välinesäilytys

Säilytyskaapit ja kasettipaikat laskuvälineille.

Loppu laskukamojen raahaamiselle?

Miksi kuljettaa suksia ja laskuvälineitä edestakaisin lähirinteen ja kodin välillä? Vuokraamme erilaisia säilytystiloja ja lukittavia kaappeja laskuvälineille. Laajiksesta löytyy erikokoisia kaappeja lämpimässä tilassa, joihin mahtuu suksien tai laudan lisäksi myös muuta laskettelutavaraa. Vuokrattavana on myös säilytyspaikkoja laudoille ja suksille kylmässä tilassa sekä erillisiä monokaappeja.

Kaappien vuokrauksesta tehdään vuokrasopimus Laajiksen ja vuokralaisen (täysi-ikäinen) välillä. Kausisäilytyksen vuokra-aika päättyy talvikaudella rinteiden viimeisenä aukiolopäivänä. Mikäli vuokralainen ei ole tyhjentänyt säilytyspaikkaansa vuokra-ajan päättymiseen mennessä, on Laajiksella oikeus veloittaa säilytyspaikasta käytetyltä ajalta vuokra myös talvikauden ulkopuolella voimassa olevan vuokrahinnaston mukaisesti.

TUTUSTU EHTOIHIN TÄÄLLÄ

Vuokraamo puh. 0207 436 437 | vuokraamo@laajis.fi

 

Välinesäilytyspaikat myynnissä vain paikan päällä!

Välinesäilytys

Hinnasto

2023-24

Säilytyspaikat kausi
Pystykaappi (eri kokoisia, kysy kassalta) 100€
Säilytyslokero (koko 30x40x50cm) 30€
Suksi- tai lautakasetti * 35€
Riippulukko 10€

* Suksi- ja lautakasetit ovat kylmäsäilytyspuolella. Suosittelemme välineiden säilyttämistä kylmässä sillä se säästä välineitä ja pohjapinnat ovat ulkolämpötilassa ja lumi ei jää niin herkästi kiinni pohjiin.
** Mikäli pääsyä tarvitaan säilytyspaikalle vuokraamon aukioloaikojen ulkopuolella, veloitamme palvelumaksun. HUOM! Emme pysty takaamaan että pääsy onnistuu juuri toivottuna aikana tai edes haluttuna päivänä. Erillisestä pääsystä tulee sopia erikseen vuokraamon tai toimiston kanssa.

Välinesäilytys

Ehdot välinesäilytykselle

VUOKRA-AIKA

Talvikauden kausisäilytyspaikan vuokra-aika alkaa rinteiden ensimmäisenä aukiolopäivänä ja päättyy rinteiden viimeisenä aukiolopäivänä.

Mikäli säilytyspaikkaa ei ole tyhjennetty vuokra-ajan päättyessä, on Laajiksella oikeus murtaa Vuokralaisen lukko ja tyhjentää säilytyspaikka. Tällöin murrettua lukkoa ei korvata ja Laajis veloittaa Vuokralaiselta 50€ tyhjennysmaksun. Laajis käsittelee vuokra-ajan jälkeen noutamattomia säilytyspaikkojen sisältöjä löytötavaroita koskevien säännösten mukaisesti.

 

PÄÄSY SÄILYTYSTILOIHIN

Vuokralaisella on pääsy säilytystiloihin hiihtokeskuksen vuokraamon aukioloaikoina.

Säilytystilaan pääsystä vuokraamon aukioloaikojen ulkopuolella peritään erillinen palvelumaksu ja Vuokralaisen tulee sopia siitä Laajiksen kanssa etukäteen. Laajis ei takaa pääsyä haluttuna aikana.

 

VUOKRAEHDOT

Vuokralainen maksaa säilytyspaikan ennen käyttöönottoa voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

Vuokralainen säilyttää tavaroita säilytyspaikallaan omalla vastuullaan. Laajis ei korvaa säilytystiloissa oleville tavaroille aiheutuneita vahinkoja eikä tavaroiden häviämistä. Säilytystiloissa on tallentava videovalvonta.

Vuokralainen sitoutuu noudattamaan Laajiksen sääntöjä ja henkilökunnan ohjeistuksia.

Vuokralainen huolehtii vuokraamansa säilytyspaikan siisteydestä ja vie roskat roskiin.

Kaappia ei saa töhriä tai rikkoa, eikä siihen saa kiinnittää tarroja.

Säilytystiloissa ei saa säilyttää elintarvikkeita.

Laajiksella on oikeus periä Vuokralaiselta siivousmaksu epäsiististä säilytyspaikasta.

Laajiksella on oikeus päättää vuokrasopimus, mikäli Vuokralainen ei noudata tässä sopimuksessa mainittuja ehtoja ja rikkoo niitä varoituksesta huolimatta. Vuokrasummaa ei tällöin palauteta Vuokralaiselle.

 

LUKITUS JA AVAIMET

Vuokralainen vastaa itse vuokraamansa säilytyspaikan lukosta ja lukitsemisesta. Laajis ei korvaa lukon murtamisesta syntyneitä kustannuksia, mikäli lukko pitää murtaa Vuokralaisen toiveesta tai mikäli Vuokralainen on vienyt välineensä väärälle paikalle.

Kaappeihin missä on kiinteä lukkopesä, avaimen saa vuokraamon kassalta. Mikäli Vuokralainen kadottaa avaimen, Laajis veloittaa lukon uusimisesta aiheutuneet kulut.