Palvelut

Välinesäilytys

Säilytyskaapit ja kasettipaikat laskuvälineille.

Loppu laskukamojen raahaamiselle?

Miksi kuljettaa suksia ja laskuvälineitä edestakaisin lähirinteen ja kodin välillä? Vuokraamme erilaisia säilytystiloja ja lukittavia kaappeja laskuvälineille. Laajiksesta löytyy erikokoisia kaappeja lämpimässä tilassa, joihin mahtuu suksien tai laudan lisäksi myös muuta laskettelutavaraa. Vuokrattavana on myös säilytyspaikkoja laudoille ja suksille kylmässä tilassa sekä erillisiä monokaappeja.

Kaappien vuokrauksesta tehdään vuokrasopimus Laajiksen ja vuokralaisen (täysi-ikäinen) välillä. Kausisäilytyksen vuokra-aika päättyy talvikaudella rinteiden viimeisenä aukiolopäivänä. Mikäli vuokralainen ei ole tyhjentänyt säilytyspaikkaansa vuokra-ajan päättymiseen mennessä, on Laajiksella oikeus veloittaa säilytyspaikasta käytetyltä ajalta vuokra myös talvikauden ulkopuolella voimassa olevan vuokrahinnaston mukaisesti.

Huollamme myös välineet ammattitaitoisesti. LISÄTIETOA SUKSIHUOLLOSTA.

Vuokraamo puh. 0207 436 437 | vuokraamo@laajis.fi

Muista tyhjentää kaappisi viimeistään 16.4.

Välinesäilytys

Hinnasto

2022-23

Säilytyspaikatkausi
Pystykaappi (eri kokoisia, kysy kassalta)95€
Säilytyslokero (koko 30x40x50cm)25€
Suksi- tai lautakasetti *35€
Riippulukko10€
Vuokraamon avausmaksu **20€

* Suksi- ja lautakasetit ovat kylmäsäilytyspuolella. Suosittelemme välineiden säilyttämistä kylmässä sillä se säästä välineitä ja pohjapinnat ovat ulkolämpötilassa ja lumi ei jää niin herkästi kiinni pohjiin.
** Mikäli pääsyä tarvitaan säilytyspaikalle vuokraamon aukioloaikojen ulkopuolella, veloitamme 20€ palvelumaksun. HUOM! Emme pysty takaamaan että pääsy onnistuu juuri toivottuna aikana tai edes haluttuna päivänä. Erillisestä pääsystä tulee sopia erikseen vuokraamon tai toimiston kanssa.

Välinesäilytys

Ehdot välinesäilytykselle

VUOKRA-AIKA JA MAKSAMINEN

Talvikauden kausisäilytyksen vuokra-aika alkaa rinteiden ensimmäisenä aukiolopäivänä ja päättyy rinteiden viimeisenä aukiolopäivänä.

Laajis viestii vuokra-ajan päättymisestä sähköpostilla vuokralaiselle viimeistään viikkoa ennen viimeistä rinteiden aukiolopäivää.

Vuokra maksetaan ennen säilytyspaikan käyttöönottoa voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

Vuokra-ajan päättymisen jälkeen tyhjentämättömät säilytyspaikat tyhjennetään Laajiksen toimesta. Laajiksella on tällöin oikeus murtaa vuokralaisen lukko ja tyhjentää säilytyspaikka. Laajis veloittaa 50€ kustakin vuokra-ajan jälkeen tyhjentämättömästä säilytyspaikasta.

Laajis käsittelee vuokra-ajan jälkeen noutamattomia säilytyspaikkojen sisältöjä löytötavaroita koskevien säännösten mukaisesti.

PÄÄSY SÄILYTYSTILOIHIN
Säilytystiloihin pääsee ainoastaan hiihtokeskuksen vuokraamon aukioloaikoina. Vuokraamo sulkeutuu viimeistään 10 minuuttia hissien sulkeutumisen jälkeen.

Vuokraamon aukioloaikojen ulkopuolella, säilytystilaan päästämisestä peritään erillinen palvelumaksu, joka tulee sopia etukäteen Laajiksen kanssa. Vuokralainen tiedostaa, että säilytystiloihin pääsyä ei voida aina taata haluttuna aikana vuokraamon ollessa suljettuna.

Talvikauden ja vuokra-ajan ulkopuolella säilytystiloihin ei ole lainkaan pääsyä.

LUKITUS JA AVAIMET
Vuokralainen vastaa itse vuokraamansa säilytyspaikan lukosta ja lukitsemisesta. Laajis ei ole velvollinen korvaamaan lukon murtamisesta syntyneitä kustannuksia vuokralaiselle.

Kaappeihin missä on kiinteä lukkopesä, avaimen saa vuokraamon kassalta. Mikäli avain katoaa, on Laajiksella oikeus veloittaa maksu lukon uusimisesta (30€).

VUOKRALAISEN VASTUUT
Vuokralainen säilyttää tavaroita säilytyspaikallaan omalla vastuullaan. Laajis ei korvaa säilytystiloissa
oleville tavaroille aiheutuneita vahinkoja eikä tavaroiden häviämistä.

Vuokralainen huolehtii vuokraamansa paikan siisteydestä ja sitoutuu noudattamaan Laajiksen ohjeistuksia. KAUDEN AIKANA EPÄSIISTISTÄ SÄILYTYSPAIKASTA TAI KAUDEN PÄÄTYTTYÄ SIIVOAMATTA JÄTETYSTÄ SÄILYTYSPAIKASTA PERITÄÄN 30€ SIIVOUSMAKSU.

Säilytystiloissa ei saa säilyttää elintarvikkeita.

 
 

Tehdään Talvi!

Hanki nyt edullinen kausari, erää jäljellä alle 350kpl!