Virkistyspäivä yrityksille

Vietä aktiivinen virkistyspäivä vain 4 km päässä Jyväskylän keskustasta!

Virkistyspäivä yrityksille

Virkistyspäivät

Vietä aktiivinen virkistyspäivä Laajavuoressa, vain 4 km Jyväskylän keskustasta! Laaja valikoima aktiviteetteja ympäri vuoden. Aktiviteetteihin voi yhdistää tarjoilut tai kahvitukset sekä tilavuokran esimerkiksi rinneravintolassa tai Vuorilammen savusaunassa. Halutessanne voitte myös valita pelkän aktiviteetin, ruokailun tai tilavuokran. Räätälöidään yhdessä teidän yrityksenne näköinen virkistyspäivä!

Virkistyspäivä yrityksille

Ohjatut elämykset

Ammattiaitoisen oppaan tai ohjaajan kanssa aktiviteeteista saa enemmöän irti! Alla lista ohjatuista elämyksistä.

* Alamäkipyöräilyn alkeet
* Frisbeegolf
* Kehonhuolto ja venyttely
* Olympialaiset
* E-fatbike safari
* Luontopolkuretki ja laavu
* Lumikenkäsafari

Virkistyspäivä yrityksille

Kokoukset ja
tilavuokrat

Laajiksesta on saatavilla monipuoliset kokoustilat aivan keskustan kupeessa.

Kabinetti
Kabinetti on perinteinen kokoustila, johon mahtuu noin 20 henkilöä. Pöytä- ja istumajärjestykset ovat muunneltavissa. Tilaan saadaan järjestettyä myös kahvitus.

Pommari
Pommari on alakerrassa sijaitseva isompi kokoustila, johon mahtuu noin 30 henkilöä. Sieltä löytyy yksi pidempi pöytäratkaisu (diplomaatti) ja lisäksi sinne on saatavilla erillisiä pienempiä pöytäryhmiä. Tilaan saadaan järjestettyä myös kahvitus.

Pommari ja hostellin saunatilat
Pommarista löydät kaiken, mitä illanviettoon tarvitsee: Lautapelejä, pöytäcurling, ilmakiekko, PlayStation 4, jääkaappi ja säkkituoleja. Saunatilat kruunaavat illanvieton ja tarjoavat lisäoleskelutilaa. Ei A-oikeuksia.

Ravintola
Rinneravintolaan mahtuu jopa yli 100 henkilön ryhmät kokoustamaan ja pitämään tilaisuuksia. Tila on varattavissa yksityiskäyttöön pääasiassa aukioloaikojen ulkopuolella (kysy lisää).

Eturinteen laavutupa
Eturinteen puolivälissä (metsäpuiston kupeessa) sijaitseva laavutupa soveltuu pienemmille ryhmille (25 hlöä) hieman vapaamuotoisempiin kokouksiin ja tilaisuuksiin. Laavulla ei ole AV-laitteita. Laavulle on saatavilla myös kahvitus erähenkisellä teemalla.

Savusauna
Savusauna soveltuu hyvin rennompiin palavereihin ja kokouksiin, sekä kokoontumiseen. Saunan tupaan mahtuu helposti noin 10 henkilöä kokoustamaan pöydän ääreen. Savusaunalla ei ole AV-laitteitta. Savusaunalle on saatavilla myös kahvitus / ruokailu. Lue lisää savusaunasta täältä.

Virkistyspäivä yrityksille

Kiinnostuitko? Ota
yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö!

 

Yhteystiedot:

Jani Sallinen
044 7276919 | jani@laajis.fi

Toimisto
0400 114157 | info@laajis.fi

Lasse Niivuori
045 350 6888 | lasse@laajis.fi

Jätä tarjouspyyntö

Voit jättää tarjouspyynnön oheisella lomakkeella ja otamme sinuun yhteyttä pikimiten.