Virkistyspäivä

Vietä aktiivinen virkistyspäivä ryhmäsi kanssa Laajavuoressa vain 4 km päässä Jyväskylän keskustasta!

Virkistyspäivä yrityksille

Virkistyspäivät

Vietä aktiivinen virkistyspäivä Laajavuoressa, vain 4 km Jyväskylän keskustasta! Laaja valikoima aktiviteetteja ympäri vuoden. Aktiviteetteihin voi yhdistää tarjoilut tai kahvitukset sekä tilavuokran esimerkiksi rinneravintolassa tai Vuorilammen savusaunassa. Halutessanne voitte myös valita pelkän aktiviteetin, ruokailun tai tilavuokran. Räätälöidään yhdessä teidän yrityksenne näköinen virkistyspäivä!

Virkistyspäivä yrityksille

Ohjatut elämykset

Ammattiaitoisen oppaan tai ohjaajan kanssa aktiviteeteista saa enemmän irti! Alla esimerkkejä ohjatuista elämyksistä mutta voimme järjestää virkistyspäivän myös täysin toiveidenne mukaan. 

* Tutustuminen alamäkipyöräilyyn
* Frisbeegolf klinikka tai kisat
* Kehonhuolto ja venyttely
* Leikkimieliset olympialaiset
* E-fatbike safari
* Luontopolkuretki ja makkarat sekä kahvit laavulla
* Lumikenkäsafari tai liukulumikenkäsafari
* Kiipeily seikkailupuistossa
* Maastohiihtoretki
* Laskettelu tai lumilautailu tutuksi
* Eräruokailu koulutetun eräkokin kanssa
* Miten valmistaudun vaellukselle
* Polkujuoksuklinikka

Ja paljon muuta aktiviteettia raikkaassa ulkoilmassa ympärivuoden. Meiltä löytyy välineet lajiin kuin lajiin. Voimme myös paketoida mukaan kylpylänelämyksen päivän päätteeksi naapuristamme Scandic Laajavuoren tiloista.

Virkistyspäivä yrityksille

Ohjatut elämykset

Ammattitaitoisen oppaan tai ohjaajan kanssa aktiviteeteista saa enemmän irti. Kaikki oppaamme ovat saaneet virallisen koulutuksen eri osa-alueisiin. Alamäkipyöräilykursseista vastaa FMBIA -koulutuksen saaneet bikepark -oppaat, luonto- ja eräretkillä ohjaajina ovat koulutetut eräoppaamme, kehonhuoltoon liittyvissä päivissä vetäjinä toimii Kipinä Studion koulutetut personal trainerit ja hiihtokouluun liittyvistä ryhmistä vastaa virallisen FSBI -koulutuksen saaneet hiihtokoulun opettajat.

Otamme huomioon osallistujien taitotason ja sovittaessa voimme järjestää useamman oppaan ryhmää varten, jos halutaan tehdä esimerkiksi eri ryhmät kovempaan ja kevyempään menoon.  

Ympärivuotiset elämykset

Järjestämme ympäri vuoden mm. ohjattuja e-Fatbike safareita, luontoretkiä, ohjattuja kehonhuolto- ja venyttelyhetkiä, rentoutuksia, hyvinvointiluentoja eri teemoilla, leikkimielisiä olympialaisia, eräruokailuja ja eräkouluja. Toimimme pääosin Laajavuoren maastoissa mutta meiltä löytyy myös kuljetuskalustoa ja voimme toteuttaa haluamanne päivän mm. lähialueen kansallispuistoissa tai muussa toivomassanne paikassa. 

Kesän safarit ja aktiviteetit

Kesäisen yllä olevien ympärivuotisten aktiviteettien lisäksi pidämme lisäksi frisbeegolf klinikoita ja leikkimielisiä (ja miksei myös tosimielisiä) frisbeegolf kisoja ja alamäkipyöräilyyn tutustumisia. Tietenkin seikkailupuistomme on suosittu virkistysaktiviteetti, minne voimme ottaa ryhmiä myös normaaleiden aukioloaikojen ulkopuolella. 

Talven aktiviteetit

Talvella järjestämme lumikenkä- ja liukulumikenkäsafareita, ohjattuja hiihtoretkiä, maastohiihtokouluja, laskettelu- ja lumilauta klinikoita ja tutustumisia lajin pariin. Myös e-Fatbike safarit onnistuvat talvisissa keleissä.

Ohjattujen aktiviteettien hinnat

Alla hintoja ohjatuista elämyksistä Laajiksessa. Voimme räätälöidä myös teille virkistyspäivän tarpeiden mukaan.

Hinnat ohjatuille aktiviteeteille

Mikäli listasta ei löydy hintaa juuri haluamallesi aktiviteetille, kysy meiltä siihen tarjous erikseen. Voit jättää myös tarjouspyynnön alempaa lomakkeella.

Ryhmäelämysten yhteydessä ei voi hyödyntää lahjakortteja eikä muita etuja tai alennuksia Laajiksen palveluihin. Ryhmä maksetaan yhdessä erässä ja maksun voi suorittaa paikan päällä pankkikortilla tai laskulla (10€ laskutuslisä). Katso tarkemmat peruutus- ja myyntiehdot täältä.

Pidätämme oikeuden hintojen muutokseen. 

Virkistyspäivä yrityksille

Kokoukset ja
tilavuokrat

Laajiksesta on saatavilla monipuoliset kokoustilat aivan keskustan kupeessa.

Kabinetti: hinta 150€ / 3 tuntia
Kabinetti on perinteinen kokoustila, johon mahtuu noin 20 henkilöä. Pöytä- ja istumajärjestykset ovat muunneltavissa. Tilaan saadaan järjestettyä myös kahvitus. A-oikeudet, ei omia juomia. Lisätunnit 50€.

Pommari: 80€ / 3 tuntia
Pommari on alakerrassa sijaitseva isompi kokoustila, johon mahtuu noin 30 henkilöä. Sieltä löytyy yksi pidempi pöytäratkaisu (diplomaatti) ja lisäksi sinne on saatavilla erillisiä pienempiä pöytäryhmiä. Tilaan saadaan järjestettyä myös kahvitus. Ei A-oikeuksia, omat juomat sallitaan. Lisätunnit 40€.

Pommari ja hostellin saunatilat: 300€ / 4 tuntia.
Pommarista löydät kaiken, mitä illanviettoon tarvitsee: Lautapelejä, pöytäcurling, ilmakiekko, PlayStation 4, jääkaappi ja säkkituoleja. Saunatilat kruunaavat illanvieton ja tarjoavat lisäoleskelutilaa. Ei A-oikeuksia, omat juomat sallitaan. Lisätunnit 60€.

Ravintola: 450€ / 3 tuntia
Rinneravintolaan mahtuu jopa yli 100 henkilön ryhmät kokoustamaan ja pitämään tilaisuuksia. Tila on varattavissa yksityiskäyttöön pääasiassa aukioloaikojen ulkopuolella (kysy lisää). A-oikeudet, ei omia juomia. Pyhälisä 100€ / tunti. 

Eturinteen laavutupa: 150€ / 3 tuntia
Eturinteen puolivälissä (metsäpuiston kupeessa) sijaitseva laavutupa soveltuu pienemmille ryhmille (25 hlöä) hieman vapaamuotoisempiin kokouksiin ja tilaisuuksiin. Laavulla ei ole AV-laitteita. Laavulle on saatavilla myös kahvitus erähenkisellä teemalla. Ei A-oikeuksia, omat juomat sallitaan.

Savusauna + palju: 800€
Savusauna soveltuu hyvin rennompiin palavereihin ja kokouksiin, sekä kokoontumiseen. Saunan tupaan mahtuu helposti noin 10 henkilöä kokoustamaan pöydän ääreen. Savusaunalla ei ole AV-laitteitta. Savusaunalle on saatavilla myös kahvitus / ruokailu. Lue lisää savusaunasta täältä. A-oikeudet, ei omia juomia. Pyhälisä 200€.

Pidätämme oikeuden hintojen muutokseen. A-oikeudet omaaviin tiloihin ei voi tuoda omia juomia ja tarjoiluja.

Virkistyspäivä yrityksille

Kouluryhmät

Laajis tarjoaa kouluryhmille erikoishintaisia seikkailupäiviä keväisin ja syksyisin ja talvisin edullisia talvipäiviä rinteeseen.

Koululaishinnat eivät ole voimassa hiihtolomaviikoilla 8 ja 9. 

Katso kouluryhmille suunnattujen palveluiden hinnat täältä.

Yhteystiedot kouluryhmille
0400 114 157 | info@laajis.fi

Virkistyspäivä yrityksille

Kiinnostuitko? Ota
yhteyttä!

Myynnin yhteystiedot

Jani Sallinen
044 7276919 | jani@laajis.fi

Lasse Niivuori
045 350 6888 | lasse@laajis.fi

Toimisto
0400 114157 | info@laajis.fi

Jätä tarjouspyyntö

Voit jättää tarjouspyynnön oheisella lomakkeella ja otamme sinuun yhteyttä pikimiten.