Aktiviteetit

Yleistä

Laajavuoren hiihtokeskus sijaitsee vain muutama kilometri länteen Jyväskylän keskustasta.

Tietoa meistä

Laajis – Laajavuoren hiihtokeskus ja Seikkailupuisto Laajavuori sijaitsevat alle 4 kilometria Jyväskylän keskustasta. Alueella on runsaasti ilmaista paikoitustilaa.

Laajiksen alla toimii Urban Kitchen -ravintola ja Outdoor Hostel, Vuorilammen savusauna, Laajavuoren hiihtokeskus, Seikkailupuisto Laajavuori, Kipinä Personal Training Studio sekä Laajis Urban Caravan. Laajavuori on suosittu ulkonaliikkumispaikka jyväskyläläisille ja alueen matkaajille. Laajavuoren lähialueella palvelee myös Kylpylähotelli Scandic Laajavuori.

Tervetuloa viihtymään seuraamme.

Yleistä

Saapuminen

Laajikseen on helppo tulla omalla autolla tai julkisella liikenteellä. Lähialueen asuinalueilta pääsee meille myös kätevästi ulkoilureittejä pitkin.

Laajavuoreen pääsee Jyväskylän keskustasta alle 10 minuutissa Jyväskylän julkisella liikenteellä (bussi numero 25). Linjat ajavat useita kertoja tunnissa.

Käyntiosoitteemme on
Laajavuorentie 15
40740 Jyväskylä, Finland

Pysäköinti

Laajiksessa on runsaasti ilmaista parkkitilaa asiakkaille. Muista kuitenkin käyttää parkkikiekkoa pysäköidessäsi Laajiksen parkkialueille!

Katso alta Laajiksen parkkialueet.

Yleistä

Parkkialueet

P maastohiihtäjät
Kisakentän parkkipaikka
(kiekolla)

P laskettelijat
Hiekkaparkkis (pääparkkialue)
(10h kiekolla)

P hostellin ja ravintolan asiakkaat
Laajiksen päärakennuksen piha-alue
(ravintolan asiakkaat 2h kiekolla, hostellin asiakkaat saavat vastaanotosta pysäköintiluvan)

Lisä-P laskettelijat
Ruuhka-aikoina Caravan-alue puomin ollessa auki. Puomi sulkeutuu 15 min rinteiden sulkeutumisen jälkeen.
(kiekolla)

Huom! Caravan-alueelle sisäänajo vain pääliittymän (pohjoinen) kautta, ulosajo eteläisemmästä liittymäst

Yleistä

Töihin Laajikseen?

Palkkaamme työntekijöitä ympäri vuoden niin kesä- kuin talvikausille erilaisiin tehtäviin määräaikaisiin työsuhteisiin. Lisäksi osa vastuutehtävistämme on ympärivuotisia. Etsimme työntekijöitä säännöllisesti hiihtokeskukseen, seikkailupuistoon, vuokraamoon, bikeparkiin, pyörähuoltoon, suksihuoltoon, ravintolaan, hostelliin, ja muihin palveluihimme.

Anna meille palautetta!

Kiitos, että vaivaudut jättämään meille palautetta! Otamme sen vastaan avoimin mielin, niin ruusut kuin risut.

Pyrimme kehittämään toimintaamme jatkuvasti ja tämä on yksi apuväline siinä. Voit jättää palautteesi myös nimettömänä, mutta luonnollisesti nimen kanssa jätetty palaute otetaan vakavammin vastaan. Kerro siis meille missä olemme onnistuneet tai epäonnistuneet.