Maksutavat

Joustavat maksutavat

Maksuvälineinä hyväksymme käteisen lisäksi seuraavat maksukortit:

* VISA
* Mastercard ja Maestro

Meillä voi maksaa myös MobilePaylla, kassoilta löytyvät kassakohtaiset QR-koodit.

Verkkokaupassamme voitte maksaa myös kaikilla suomalaisilla pankkitunnuksilla.

Maksuvälineiksi käyvät seuraavat liikuntarahat:
* Smartum (mobiilisovellus)
* Edenred (kortti ja mobiilisovellus)
* ePassi (mobiilisovellus)

Emme ota enää vastaan paperisia liikuntaseteleitä.

Liikuntaeduilla voit maksaa henkilökohtaiset hissi- ja pääsyliput (rinne, seikkailupuisto, bikepark, frisbeegolf), väline- ja pyörävuokraukset sekä hiihtokoulun. Liikuntaetuisuuksilla maksu vain paikan päällä. Verkkokauppamme eivät vielä hyväksy liikuntarahoja.

Huom! Liikuntarahalla ei voi maksaa välinehuoltoa, välinesäilytystä tai ski/bike shopin tuotteita!

Maksutavat

Lahjakortit

Anna lahjaksi liikunnallinen elämys!

Voit ostaa lahjakortin tällä hetkellä vain paikan päältä! Jos kuitenkin haluat ostaa lahjakortin etänä, voimme laskuttaa sinua etukäteen, mutta fyysinen lahjakortti on haettava paikan päältä. 

LAHJAKORTTIEHDOT
- Lahjakortti käy Laajiksen palveluihin ja tuotteisiin. Lahjakorttia ei voi käyttää alkoholin tai uuden lahjakortin ostamiseen.
- Lahjakortin minimiarvo 30€ / kpl.
- Lahjakortti on voimassa yhden vuoden ostohetkestä alkaen.
- Vanhat lahjakortit, jotka on ostettu verkosta tulee käyttää kerralla. Uudet paikan päältä ostetut lahjakortit voi käyttää osissa.

Ruokapassi-lahjakortti
Lahjakortti on ostettavissa myös ruokapassina (huom. vain paikan päältä Laajiksesta), jolloin lahjakortti ostetaan tietylle summalle ja sen saaja voi hyödyntää sen osissa ravintolassa. Ruokapassia voi käyttää ainoastaan kahvion ja keittiön tuotteisiin.

Henkilökohtainen lahjakortti liikuntarahalla
Voit ostaa itsellesi henkilökohtainen lahjakortin liikuntarahalla paikan päältä Laajiksesta. Tällöin lahjakorttiin tulee valita tietty tuote / palvelu ja siihen laitetaan liikuntarahan käyttäjän nimi. Näin voit hyödyntää esimerkiksi vanhaksi menevät liikuntarahat käytettäväksi myöhemmin. Huomioithan, että liikuntaraha on henkilökohtainen, joten lahjakorttia ei voi antaa toiselle henkilölle käytettäväksi.