Rekrytointi

Liity urbaaniin heimoomme

Rekry

Löydät tältä sivulta tietoa avoimista työpaikoistamme.

Palkkaamme työntekijöitä ympäri vuoden niin kesä- kuin talvikausille erilaisiin tehtäviin määräaikaisiin työsuhteisiin. Lisäksi osa vastuutehtävistämme on ympärivuotisia. Etsimme työntekijöitä säännöllisesti hiihtokeskukseen, seikkailupuistoon, vuokraamoon, bikeparkiin, pyörähuoltoon, suksihuoltoon, ravintolaan, hostelliin, ja muihin palveluihimme. Laajavuoren matkailualuetta kehitetään vauhdilla eteenpäin ja uusia tehtäviä syntyy jatkuvasti. Sijaintimme aivan Jyväskylän keskustan tuntumassa tekee työmatkasta helpon ja mm. paikallisbussi nr. 25 tuo suoraan oven eteen.

Tarjoamme myös mielenkiintoisia harjoittelupaikkoja erityisesti palvelualan, huollon ja markkinoinnin tehtävissä. Laajis on ollut suosittu harjoittelupaikka ammattikorkeakoululaisille ja ammattiin opiskeleville. Harjoittelu on yleensä luonteva tapa saada jalkaa oven väliin työpaikan suhteen.

Edellytämme kaikilta työntekijöiltämme ja harjoittelijoiltamme asiakaspalveluhenkisyyttä ja valmiutta tehdä erilaisia töitä. Positiivinen asenne, kunnioitus niin asiakkaita kuin työkavereita kohtaan ja halu oppia uutta vievät pitkälle. Teemme yleensä töitä silloin kun muut lomailevat ja nauttivat vapaa-ajastaan, eli työ painottuu lomasesonkeihin sekä iltoihin ja viikonloppuihin. Työympäristömme on savuton. Palkkauksessa noudatamme hiihtokeskusten työehtosopimusta.

Tarjoamme aktiivisen ja liikunnallisen työympäristön sekä hyvät henkilökuntaedut Laajiksen sekä kumppaniemme palveluihin.

Rekry

Yhteydenotot

Oli meillä vapaita työpaikkoja tai ei, voit aina lähettää vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n sähköpostiin info@laajis.fi. Lisätietoja rekrytointeihin ja avoimiin paikkoihin liittyen antaa Lasse Niivuori / puh. 0453506888. Seuraa meitä myös Facebookissa.

Ohjeita, jotka nostavat mahdollisuuksiasi työhaastattelun ja työpaikan saamisen suhteen:
* laita sähköpostin otsikkoon sana "työhakemus" tai "harjoittelupaikka"
* laita liitteet .pdf muodossa

Rekry

Harjoittelupaikat

Onko sinulla työharjoittelupaikka tai TET-paikka hakusessa? Meillä käy vuoden aikana suuri määrä harjoittelijoita eri osa-alueilta. Matkailu, ravintola, siivous, vastaanotto, suksivuokraamo, pyörävuokraus- ja huolto, rinnetoiminnot, markkinointi, harjoitustyöt, ympäristö, huolto, kiinteistönhoito, jne... Laajiksessa on AINA jotain tekemistä. Ole rohkeasti yhteydessä!