Rekrytointi

Liity urbaaniin heimoomme

Rekry

Löydät tältä sivulta tietoa avoimista työpaikoistamme.

Palkkaamme työntekijöitä ympäri vuoden niin kesä- kuin talvikausille erilaisiin tehtäviin määräaikaisiin työsuhteisiin. Lisäksi osa vastuutehtävistämme on ympärivuotisia. Etsimme työntekijöitä säännöllisesti hiihtokeskukseen, seikkailupuistoon, vuokraamoon, bikeparkiin, pyörähuoltoon, suksihuoltoon, ravintolaan, hostelliin, ja muihin palveluihimme. Laajavuoren matkailualuetta kehitetään vauhdilla eteenpäin ja uusia tehtäviä syntyy jatkuvasti. Sijaintimme aivan Jyväskylän keskustan tuntumassa tekee työmatkasta helpon ja mm. paikallisbussi nr. 25 tuo suoraan oven eteen.

Tarjoamme myös mielenkiintoisia harjoittelupaikkoja erityisesti palvelualan, huollon ja markkinoinnin tehtävissä. Laajis on ollut suosittu harjoittelupaikka ammattikorkeakoululaisille ja ammattiin opiskeleville. Harjoittelu on yleensä luonteva tapa saada jalkaa oven väliin työpaikan suhteen.

Edellytämme kaikilta työntekijöiltämme ja harjoittelijoiltamme asiakaspalveluhenkisyyttä ja valmiutta tehdä erilaisia töitä. Positiivinen asenne, kunnioitus niin asiakkaita kuin työkavereita kohtaan ja halu oppia uutta vievät pitkälle. Teemme yleensä töitä silloin kun muut lomailevat ja nauttivat vapaa-ajastaan, eli työ painottuu lomasesonkeihin sekä iltoihin ja viikonloppuihin. Työympäristömme on savuton. Palkkauksessa noudatamme hiihtokeskusten työehtosopimusta.

Tarjoamme aktiivisen ja liikunnallisen työympäristön sekä hyvät henkilökuntaedut Laajiksen sekä kumppaniemme palveluihin.

Rekry

Vuokraamon asiakaspalvelutyöntekijä

Haemme lisävahvistusta hiihtokeskuksen vuokraamoon ja asiakaspalveluun Laajkseen!

Etsimme vuokraamoon asiakaspalvelutyöntekijää, jolta luonnistuu niin asiakaspalvelu kuin kassatyöt sekä vuokravälineiden säätäminen. Tehtävät ovat monipuoliset. Vuokraamon porukkamme hoitaa lisäksi mm. ski shoppia, hiihtokoulun varausten hallintaa, vuokraamon välineiden kunnossapitoa ja auttaa myös muilla asiakaspalvelupisteillä kuten ravintolassa. Vuokraamon tilojen ja vessojen siivous ja puhtaanapito kuuluu tärkeänä osana myös tehtävänkuvaan.

Ei haittaa, vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta alalta, koulutamme tehtävään perinpohjaisesti. Tärkeämpää on hyvä ja reipas asenne työntekoa sekä työkavereita kohtaan. Omaat hyvät asiakaspalvelutaidot ja olet hyvä tiimipelaaja. Arvostamme myös nopeaa oppimiskykyä, joustavuutta ja tervettä oma-aloitteisuutta. Laskettelu- ja lumilautailutaustasta on työssä apua.

Työtä on tarjolla talvikaudella n. 30-60t / 3 vkoa. Voit myös tilanteestasi riippuen tehdä vähemmän vuoroja, toivomme kuitenkin että pystyisit tekemään vähintään kaksi vuoroa viikossa. Työ on ilta- ja viikonloppupainotteista ja erityisesti lomasesongit kuten joululoma ja hiihtolomaviikot 8 & 9 ovat tärkeitä että olet käytettävissä. Työt alkavat marraskuun lopulla / joulukuussa ja päättyy huhtikuussa. 

Edellytyksenä
* Suomen ja englannin kielen hyvä taito
* Halu tehdä töitä myös ravintolan puolella (astioiden blokkaus, siivous, kassatyö)

Palkkaus on hiihtokeskusalan TES:n mukainen.

Jos olet iloinen ja asiakaspalveluhenkinen tyyppi, jolla on myös intoa auttaa talon muissa asiakaspalvelupisteissä, hae rohkeasti mukaan tiimiimme! Lähetä hakemuksesi ja CV:si meille mahdollisimman pian sähköpostilla osoitteeseen info@laajis.fi.

Rekry

Etsimme hiihdonopettajia

Haemme Laajiksen hiihtokouluun määräaikaiseen työsuhteeseen laskettelun ja lumilautailun hiihdonopettajia talvikaudelle 2023–2024.

Laajiksessa hiihdonopettajan työ on monipuolisista ja työtehtävät vaihtelevia. 

Tarjoamme sinulle nuorekkaan ja energisen työympäristön kaupunkikeskuksessa, aivan Jyväskylän keskustan läheisyydessä.

Työn alku ja kesto: Työsuhde on määräaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan. Toivomme että olette käytettävissä sekä joululomilla että hiihtolomaviikoilla viikonloppujen lisäksi.

Palkkaus: hiihtokeskusalan TES:n mukainen

Odotamme sinulta:
- Hiihtokoulun opettajan koulutus (vähintään Hiihdonohjaaja tai Ope1). Huom! koulutuksia tarjolla myös Laajiksessa talvikauden alussa.
- Olet innostunut laskija ja haluat jakaa osaamistasi kaiken ikäisille ja - maalaisille asiakkaillemme
- omaat hyvät asiakaspalvelutaidot.
- suomen ja englannin kielien taitoa tarvitaan opetuksessa

Kerro meille vahvuuksistasi sekä motivaatiostasi tulla meille töihin!

Lähetä hakemus ja CV sähköpostilla osoitteeseen hiihtokoulu@laajis.fi. Suosittelemme jättämään hakemuksen ripeästi, sillä haastattelemme hakijoita hakemusten saapumisjärjestyksessä.
 
Rekry

Etsimme suksihuollon
vastaavaa

Etsimme Laajikseen talvelle intohimoista ja osaavaa suksihuollon vastaavaa, joka haluaa olla mukana kehittämässä huippuluokan suksihuoltopalveluita. Oletko innokas suksiharrastaja ja ammattitaitoinen suksien käsittelijä? Tule työskentelemään kanssamme!

Tehtävänkuva:
- Vastaat suksihuollon laadusta ja asiakaspalvelusta
- Suksien / lumilautojen huolto ja kunnostus asiakkaiden toiveiden mukaisesti
- Huoltoprosessin suunnittelu ja aikataulutus
- Suksihuollon tarvikkeiden hankinta ja varaston hallinta
- Laatu- ja turvallisuusmääräysten noudattaminen

Edellytämme:
- Vahvaa kokemusta suksien huollosta
- Huolellisuutta ja tarkkuutta työssäsi
- Hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä
- Kykyä toimia tiimissä
- Halua kehittyä suksihuollon ammattilaiseksi

Eduksi katsomme:
- Aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä
- Kiinnostuksen suksihuollon uusimpiin trendeihin ja teknologioihin
- Oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisutaitoja
- Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan sekä mahdollisuuden kehittyä alalla. 

Lisäksi eduksi on myös jos sinulla on pyörähuolto-osaamista.

Mikäli tunnistit itsesi tähän tehtävään ja haluat olla osa tiimiämme, lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen lasse@laajis.fi. Kerro hakemuksessasi, miksi juuri sinä olisit sopiva suksihuollon vastaavaksi. Lisätietoja tehtävästä saat Lasse Niivuorelta puhelimitse numerosta 045 350 6888.

Liitäthän hakemukseesi myös suksihuoltoon liittyviä referenssejä.
 
Palkkaus: hiihtokeskusalan TES:n mukainen
Rekry

Yhteydenotot

Oli meillä vapaita työpaikkoja tai ei, voit aina lähettää vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n sähköpostiin info@laajis.fi. Lisätietoja rekrytointeihin ja avoimiin paikkoihin liittyen antaa Lasse Niivuori / puh. 0453506888. Seuraa meitä myös Facebookissa.

Ohjeita, jotka nostavat mahdollisuuksiasi työhaastattelun ja työpaikan saamisen suhteen:
* laita sähköpostin otsikkoon sana "työhakemus" tai "harjoittelupaikka"
* laita liitteet .pdf muodossa

Rekry

Harjoittelupaikat

Onko sinulla työharjoittelupaikka tai TET-paikka hakusessa? Meillä käy vuoden aikana suuri määrä harjoittelijoita eri osa-alueilta. Matkailu, ravintola, siivous, vastaanotto, suksivuokraamo, pyörävuokraus- ja huolto, rinnetoiminnot, markkinointi, harjoitustyöt, ympäristö, huolto, kiinteistönhoito, jne... Laajiksessa on AINA jotain tekemistä. Ole rohkeasti yhteydessä!

Tehdään Talvi!

Hanki nyt edullinen kausari, erää jäljellä alle 350kpl!