Pyöräily

Bikepark

Monipuoliset reitit alamäkiajoon, enduroon ja xc-pyöräilyyn.

Ajankohtaista

Bikeparkin kausi 2022 on päättynyt 2.10.2022. Iso kiitos kaikille asiakkaillemme ja nähdään taas ensi kesänä!

Shopin puolella on poistomyynnissä alamäki- ja enduropyöriä. Tarkemmat tiedustelut sähköpostilla vuokraamo@laajis.fi tai puh. 0207 436 437.

Tulevan kauden 2023 kausikortti myynnissä  ennakkohintaan 129€ (norm. 299€). Osta omasi verkkokaupasta! (syötä alekoodi bikepark23 kassalla)

Poikkeukset

3.9.2023 Bikeparkissa kisataan. Bikepark suljettu muilta kuin kisaajilta.

Kauden aikana saattaa olla myös muita tapahtumia, jolloin Bikepark on kiinni muilta kuin kisaajilta. Tiedotamme näistä heti kun mahdolliset tapahtumat varmistuvat!

Bikepark

Yleinen esittely

Laajis Bikepark tarjoaa monipuoliset reitit alamäkiajoon, enduroon ja XC-pyöräilyyn. Laajavuoren rinteillä löytyy eritasoisia reittejä rennosta kurvailusta vaativampaan ajoon. Alueen maastoista löytyy myös kaikkea haastavista juurakkopoluista tasaisempiin ulkoilureitteihin.

Kaudelle 2022 Bikepark sai täyden uuden trailin, kun Omega rakennettiin yhteistyössä Trail It Oy:n kanssa. Myös Alfaa kunnostettiin!

Avaa kartta isompana tästä!

Oheispalveluihin ja vuokraamon tarjontaan on myös panostettu. Tälle kesälle saatiin myös kivoja etuja Laajis Bikeparkin kausikorttilaisille:

Nuuksio Bikepark
Mielakka Bikepark
-25% hissilipuista

Scandic Laajavuori
Kylpylään kaksi yhden hinnalla!

Bikepark

Hinnasto

Osta Bikepark-hissiliput kätevästi verkkokaupasta ja kurvaa suoraan mäkeen!

Kertanousu7€
2 tunnin lippu23€
Päivälippu30€
Kausikortti129€

Hinnat eivät sisällä KeyCard-pohjaa (7€). Voit ladata hissilipun verkkokaupassa olemassa olevalle Skidatan Keycard-pohjalle. Ajajat liikkuvat omalla vastuullaan reiteillä.

Bikepark

Alamäkipyörien vuokraus

Laajiksesta löytyy vuokralle alamäki- ja enduropyöriä. Suojavarusteiksi valikoimassa on Alpinestarsin ja Foxin full face -kypäriä, rintapanssareita, polvisuojia ja ajopaitoja. Pyörät ovat kysyttyjä kesäaikana, joten suosittelemme tekemään varauksen etukäteen online-vuokraamostamme. Lisätietoa pyörävuokrauksesta täältä.

Tiedustelut ja varaukset myös sähköpostilla tai puhelimitse.
vuokraamo@laajis.fi
+358 207 436 437

Bikepark

Kurssit

Elämä alamäessä on hauskempaa, kun perusteet ovat hallussa. Laajiksessa järjestetään alamäkipyöräilykursseja niin aloittelijoille kuin jo aiemmin lajia harrastaneille. Oppaana toimii FMBIA-koulutuksen saaneet pyöräilyn ohjaajamme. Alkeiskurssilla tutustutaan lajiin ja välineistöön opastetusti, jatkokurssi puolestaan tarjoaa esimerkiksi tekniikkavinkkejä jo aiemmin alamäkipyöräilyä harrastaneille. Järjestämme myös yksityisopetusta alamäkipyöräilyyn, niin alkeis- kuin jatkotuntien muodossa.

Kysy yksityisopetusta suoraan vuokraamosta vuokraamo@laajis.fi tai puh. +358 207 436 437.

Laajis Shop

Laajis Shopista löydät varusteita alamäkipyöräilyyn, mm. polvi- ja kyynärpääsuojia, hanskoja, rinta- ja selkpäpanssareita sekä paitoja. Myös pyöriä on myynnissä sekä käytettyinä että täysin uusina. Ajantasaisen tarjonnan voit varmistaa suoraan vuokraamosta.

Bikepark

Helppo saapua ja kattavat palvelut

Vain 4 km päässä Jyväskylän ydinkeskustasta sijaitsevaan Laajavuoreen on helppo saapua. Omalla autolla saapuville asiakkaille on runsaasti ilmaista parkkitilaa. Paikallisliikenteen bussi (nro 25) kulkee keskustasta Laajavuoreen useamman kerran tunnissa ja pysäkki on suoraan Laajiksen edessä. Bussimatka keskustasta Laajikseen kestää noin 10 minuuttia.

Pyöräilyn jälkeen voit pestä pyöräsi Laajiksen pyöränpesupisteillä ja mikäli nälkää iskee kesken päivän, rinnekahvila tarjoaa purtavaa ja virvokkeita.

Kauempaa tulevan kannattaa varata majoitus Laajiksen hostellista tai karavaanialueelta ja viettää koko viikonloppu alamäessä. Majoituksemme sijaisevat heti rinteen alapuolella. Lisäksi ajojen jälkeen aikaa voi viettää Seikkailupuistossa, frisbeegolfaamalla, saunomalla tai vain rentoutumalla Laajiksen aurinkoisella terassilla. Laajiksen vierestä n. 400 metrin päästä löytyy myös kylpylähotelli.

Majoittujillemme on rakennettu 24h kameravalvottu pyöräsäilytyspaikka päärakennuksen yhteyteen minne saat turvallisesti pyörän yön ajaksi talteen! Säilytystila kuuluu majoituksen hintaan. Majoittujien käytössä on lisäksi pesutupa ja kuivaushuone likaantuneita ja märkiä ajokamppeita varten, yhteiskeittiöt sekä hostellissa että karavaanialueella, iltasaunat ja läheltä löytyy myös Vuorilammen uimapaikka.