Laskettelu

Snowparkit

Kolmen erilaisen parkin huikea kokonaisuus

Snowparkit

Snowpark Laajavuori

Snowpark Laajavuori on kolmen erilaisen parkin kokonaisuus levittäytyneenä eri puolille Laajavuoren hiihtokeskuksen rinteitä. Eturinteestä löytyy se alkuperäinen parkki, missä on isoimmat boxit ja pisimmät reililinjat, sompahissin kupeesta löytyy puolestaan parkkilaskemisen perustaitojen kehittämiseen ja rentoon jibbailuun soveltuva Junnuparkki. Myös Lumimaassa löytyy muutamia obstaakkeleita sisältävä Miniparkki aivan perheen pienimmille ja miksei myös isommille parkkilaskemisen kokeilemiseksi ja alkeiden harjoitteluun. Auriksesta löytyy myös crossirata "Auriksen Ränni" ja reililinja ja takarinteiltä metsälaskurinne Wild West Laajis.

Ajantasaisinta tietoa Laajiksen parkeista löytyy Snowpark Laajavuoren instagram-tililtä.

Snowparkit

Laajis Snowpark

Keskuksen isoimmat boksit ja haastavimmat reililinjat löytyvät Snowparkista Laajiksen Eturinteessä. Täällä myös lasketaan yleensä slopestyle-kisat ja pidetään parhaat sessarit! Laskettavat linjat päivittyvät kauden aikana, joten koko talvea ei tarvitse hioa samoja reililinjoja.

Snowparkit

Junnuparkki

Laajiksen Junnuparkki sijaitsee Auriksessa. Siellä aloittelevat parkkilaskijat pääsevät treenaamaan taitojaan helpommilla obstaakkeleilla; parkista löytyy monenlaista reiliä, pressiä ja boksia.

Snowparkit

Sompahissin miniparkki

Laajiksen Miniparkissa voit koittaa turvallisesti pieniä parkkiobstaakkeleita ja harjoitella parkkilaskemisen alkeita. Miniparkki on rakennettu Sompahissin vasemmalle puolelle.

Snowparkit

Auriksen Ränni

Auriksesta löydät myös vauhdikkaan ski/boarder cross -radan, Auriksen Rännin. Krossirata sopii suksille ja laudalle. Auriksessa sijaitsee myös Junnuparkki (tiedot ylempänä).

Snowparkit

Parkkitiimi

Talvikaudella 20232-24 Laajiksen parkista vastaa Havumäki Ranch. Tiimi vastaa siitä, että rinteillämme on laadukkaat, turvalliset ja monipuoliset parkit.  Voit seurata täältä mitä uutta rinteille on valmistumassa ja tsekata uusimmat rakennetut linjat.