Ryhmät

Koululaisryhmät

Koe liikkumisen ilo Laajiksessa.

Koululaisryhmät

Palvelut koululaisryhmille

Tule kokemaan liikkumisen ilo Laajikseen!

Laajis tarjoaa puitteet niin liikuntapäivään, luokkaretkeen ja leirikouluun. Laajiksen kattavasta tarjonnasta löytyy kouluryhmille tekemistä ympäri vuoden. Meiltä saatte ryhmällenne sopivat aktiviteetit, ruokailut ja majoituksen. Lisäksi kumppaniverkostomme kautta on mahdollista järjestää ohjelmaan muutakin lisätarjontaa. 

Laajiksessa on myös majoitusmahdollisuus. Hostellin puolelta löytyy 2-4 hengen huoneita jaetuilla kylpyhuoneilla. Tutustu hostelliin täällä.

Ota yhteyttä, niin räätälöidään juuri teille omannäköinen päivä Laajavuoren maisemissa.

OTA YHTEYTTÄ
Toimisto: puh. 0400 114157 | info@laajis.fi

Koululaisryhmät

Ruokailut ryhmille

Laajiksen ravintolasta saat lisää energiaa koulupäivään. Kahvion puolelta on saatavilla perinteiset kaakaot, munkit ja muut kahvilatuotteet. Keittiön puolelta on saatavilla myös lounasruokailua etukäteen tilattuna.

Ruokailun minimilaskutus on 15 henkilöä. Allergiat ja erityisruokavaliot tulee ilmoittaa varauksen yhteydessä.

Etukäteen tilattuna saatavilla on myös välipala / iltapalapussit.

Omatoiminen ruokailu
Omatoimiseen ruokailuun voitte vuokrata käyttöön Eturinteen laavutuvan (etukäteisvaraus), jonka hinta kouluryhmille 100€ / 1,5h (sis. puut ja loppusiivouksen). Lumimaan alueelta löytyy lisäksi pieni kota, jota voi käyttää halutessaan myös omatoimiseen ruokailuun. Nuotiopaikalle suosittelemme omien puiden tuontia.

Varaukset:
Ravintola: 0207 436 436 | laajis@laajis.fi 

Toimisto: 0400 114 157 | info@laajis.fi

Koululaisryhmät

Laajikseen on helppo saapua

Laajis sijaitsee Jyväskylän Laajavuoressa, vain 4km päässä ydinkeskustasta ja saapuminen on helppoa. Omalla autolla saapuville Laajiksesta löytyy runsaasti ilmaista parkkitilaa, myös isommille linja-autoille.

Paikallisliikenteen bussi (nro 25) kulkee useamman kerran tunnissa ja pysähtyy suoraan Laajiksen edessä sekä keskustasta että Palokasta saavuttaessa. Bussimatka keskustasta Laajikseen kestää alle 10 minuuttia.

Lisäksi Laajikseen pääsee kätevästi pyöräillen ja kävellen kevyenliikenteenväylää pitkin.

Jätä tarjouspyyntö

Voit jättää tarjouspyynnön oheisella lomakkeella ja otamme sinuun yhteyttä pikimiten.