Palvelut

Vuokraamo

Täyden palvelun välinevuokraamo!

Vuokraamo

Laajiksen vuokraamo on täyden palvelun välinevuokraamo; vuokraamme, huollamme ja säilytämme lasketteluvälineitä. Löydät meidät rakennuksen alakerrassa (Kipinä Studion alapuolella).
Meiltä löydät sopivat välineet niin aloittelijalle kuin kokeneemmalle laskijalle. Luotamme Salomonin suksiin ja Nitron lumilautoihin. Lasten setteihin kuuluu aina myös kypärä. Vuokraamme lisäksi maastohiihtovälineitä, lumikenkiä, liukulumikenkiä ja e-fatbikeja.

Lippuja ja kausikortteja voi ostaa sekä verkkokaupasta että paikan päältä Laajiksen kassoilta (vuokraamo, ravintola). Lippuautomaatti palvelee 24/7 ja se sijaitsee ulkovälikössä ravintolan ovea vastapäätä. Lippuautomaatista saa ostettua helposti rinneliput ja lunastettua kausikortit.

Online-vuokraamostamme etukäteen varaamalla varmistat välineiden saatavuuden ja vältät vuokrasopimuksen teon paikan päällä!

Vuokraamon yhteydessä palvelee myös Laajis Shop, josta löytyvät mm. pipot, hanskat ja huivit, kypärät ja laskulasit sekä myytäviä lumilautoja ja laskettelusuksia.


Ajankohtaista 2023-24

Katso kaikki vuokraamon aukioloajat täältä!

Vuokraamo

Laajis Shop

Laajis Shop palvelee alakerrassa vuokraamon yhteydessä.

Laajiksen Shopista löydät monot, hanskat, pipot, buffit, kypärät ja lasit sekä muuta pienempää tarviketta lasketteluun ja lautailuun. Lisäksi meiltä löytyy lumilautoja ja laskettelusuksia. Brändeinä Laajis Shopissa on mm. Nitro, Armada, Line ja Salomon.

Huom! Voit nyt myös ostaa tuotteita netistä ja noutaa ne paikan päältä Laajiksesta! Myös toimitus onnistuu. Voit tutustua valikoimaan verkkokaupassa.

Vuokraamo

Välinesäilytys

Miksi kuljettaa suksia ja laskuvälineitä edestakaisin lähirinteen ja kodin välillä? Vuokraamme erilaisia säilytystiloja ja lukittavia kaappeja laskuvälineille. Laajiksesta löytyy erikokoisia kaappeja lämpimässä tilassa, joihin mahtuu suksien tai laudan lisäksi myös muuta laskettelutavaraa. Vuokrattavana on myös säilytyspaikkoja laudoille ja suksille kylmässä tilassa sekä erillisiä monokaappeja.

Vuokraamo

Välinehuolto

Huollamme laskettelusukset, lumilaudat ja maastohiihtosukset vankalla ammattitaidolla ja luotamme laadukkaisiin Wintersteigerin huoltokoneisiin. Voitelut teemme aina käsityönä voiteluraudalla. Hyväkuntoisilla välineillä voi nauttia harrastamisesta ja huoltopalvelumme avulla sinulta säästyy aikaa ja voit keskittyä harrastukseesi. Huoltomme pyrkii tekemään harrastajien suksiin mahdollisimman "laajan" voitelun, joka toimii useilla eri kelialueilla optimaalisesti. Uusien ja innovatiivisten voitelutuotteiden avulla tämä on entistä paremmin mahdollista. Teemme myös kilpavoiteluja.

Vuokraamo

Välinekausikortti

Välinekausikortti on huippuvalinta talvikauteen! Välty uuden laskukaluston hankkimiselta kasvuikäiselle joka talvikaudelle tai laske sujuvasti laudalla ja suksilla vuorotellen. Ei myöskään välineiden kuljettamista kodin ja rinteen välillä. Välinekausikortti on oikeasti fiksu vaihtoehto! Välinekausikortin hinta on 299€ ja voit ostaa sen helposti verkkokaupasta tai paikan päältä Laajiksessa.

Kausikortti sisältää perustason (standard) alppihiihto-, lumilauta ja maastohiihtovälineet.  Kaikki välineet ovat säännöllisesti huollettuja. Välineet ovat käytettävissä Laajiksen aukioloaikojen puitteissa. Kortti on henkilökohtainen.

Huom! Välinekausikortti ei sisällä e-fatbikeja, liukulumikenkiä tai lumikenkiä, lumiluistimia, pro-laskuvälineitä tai perustasoa ylempiä laskuvälineitä.

Vuokraamo

Ota yhteyttä!

Mikäli sinulla on kysyttävää, voit olla yhteydessä suoraan vuokraamon henkilökuntaan joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Puh. +358 207 436 437
vuokraamo@laajis.fi