Pyöräily

Pyörävuokraus

Pyörävuokraus Jyväskylässä - E-fatbiket, e-MTBt, täysjousto-enduropyörät ja alamäkipyörät

 
Pyörävuokraus

Yleinen esittely

Yhteystiedot
+358 207 436 437 / vuokraamo@laajis.fi

Vuokraamostamme löytyy e-fatbikien lisäksi myös lasten sähkömaastopyöriä, täysjousitettuja enduropyöriä, alamäkipyöriä ja -suojavarusteita ja alamäkipotkulautoja. Enduropyöriä löytyy myös lapsille sopivia (135cm ylöspäin).

Pyörävuokraus sisältää pyöräilykypärän ja tarvittaessa myös lukon, laturin ja lampun.

Järjestämme myös ohjattuja e-fatbike-retkiä!

Vuokrakäytössä olleita sekä täysin uusia pyöriä myynnissä! Lue lisää täältä

Pyörävuokraus

Hinnat ja
varaukset

Löydät vapaana olevat pyörät ja hinnat ONLINE-VUOKRAAMOSTAMME. Pyörävuokra maksetaan ennen vuokrauksen alkua joko online-vuokraamossa tai paikan päällä pyöriä noudettaessa. Vuokrauksen voit maksaa myös liikuntarahoilla (meille käy ePassi, Smartum, Edenred, emme hyväksy liikuntaseteleitä). Valitse online-vuokraamossa maksu paikan päällä, mikäli maksat liikuntarahoilla.

Huom! Pyörän voi palauttaa sovittaessa myös aukioloaikojen jälkeen pyörävarastoomme. Ole myös yhteydessä, mikäli et löydä varausjärjestelmästä sopivaa aloitusaikaa. Ennakkoon varaamalla pystymme olemaan lähtö- ja luovutusajoissa joustavia. Ota yhteyttä vuokraamo@laajis.fi tai 0207 436 437.

Pyörävuokraus

Hinnasto

Sähköpyörät 2 tunnin vuokraus55 €
Sähköpyörät päivävuokraus69€
DH/endurot (Commencal, privée, spessut) 2 tuntia39€
DH/endurot (Commencal, privée, spessut) 1 päivä45€ 
Ghost/Lasten täysjousto 2 tuntia35€ 
Ghost/Lasten täysjousto 1 päivä 40€ 
Suojasetti 2 tuntia15€ 
Suojasetti 1 päivä30€ 
Pyörävuokraus

Sähköavusteiset pyörät

Tunturi eMAX EP8 e-fatbike
Tehokkaalla moottorilla ja kestävällä akulla varustettu efatbike. Etujousto.
Tunturi e260 lasten sähkömaastopyörät
Tällä maastopyörällä lapsetkin pääsevät nauttimaan vauhdikkaammasta maastoajosta ja kevyistä ylämäistä

Tutustu valikoimaan ONLINE-VUOKRAAMOSSAMME

Pyörävuokraus

Enduro- ja
alamäkipyörät

Ghost Riot AL Essential enduropyörä
Ghostin täysjoustoenduro vaativiin endurokierroksiin
Production Privée Shan Nº5 Classic -enduropyörä
Tämä metallirunkoinen täysjoustoinen uutuuspyörä soveltuu myös alamäkipyöräilyyn.
Specialized Status 160 -enduropyörä
Spessun status 160 alumiinirunkoinen täysjoustopyörä soveltuu niin maastoon kuin bikeparkiin
Commencal Furios Ride -alamäkipyörä
Alumiinirunkoinen täysjoustopyörä, joka on tehty erityisesti bikepark ajoon

Katso koko valikoima ONLINE-VUOKRAAMOSTAMME

Pyörävuokraus

Reitit

Laajavuoren lähimaastossa on monia mukavia ulkoilureittejä ja metsäpolkuja e-fatbikella ajettavaksi. Olemme suunnitelleet muutaman teemareitin Jyväskylän alueelle erityisesti e-fatbikeja ja e-maastopyöriä ajatellen ja ne soveltuvat jokaiselle vuokrapyöriemme sähköavustuksen ansiosta.

Lisäksi olemme merkanneet kylteillä maastoon muutaman reitin. Voit lukea reiteistä lisää täältä.

Pyörävuokraus

Muuta humioitavaa

Kuluturva

Suosittelemme pyörän vuokrauksen yhteyteen kuluturvaa (6€/vrk per e-fatbike ja 12€/vrk alamäkipyöräilyyn). Kuluturva kattaa välineille aiheutuneet vahingot vuokrauksen aikana. Kuluturva ei korvaa pyörän katoamista vai varkautta. Ilman kuluturvaa joudut korvaamaan aiheutuneet vauriot ja osat sekä huoltotyön osuuden täysimääräisesti.

Vuokrausehdot ja -ohjeet

Pyörää vuokratessa tulee vakuudeksi jättää vuokraajan voimassaoleva henkilökortti (ajokortti tai passi) tai vakuussumma. Pyörä tulee palauttaa siinä kunnossa kuin se oli vuokralle annettaessa. Vuokraaja on täydessä vastuussa pyörästä koko vuokra-ajan, kunnes se on luovutettu takaisin Laajikselle. Vuokraaja on velvollinen korvaamaan pyörälle ja sen välineille aiheutetut vahingot sekä pyörästä kadonneet osat.

Luovutamme pyörät pestyinä ja huollettuna sekä desinfioimme kosketuskohdat. Pyörät noudetaan Laajiksesta. Osoitteemme on Laajavuorentie 15, 40740 Jyväskylä. Annamme tarkemmat ohjeet varausvahvistuksen yhteydessä.

Muista palauttaa pyörä ja lisävarusteet sovittuna ajankohtana. Pyörä voi olla menossa seuraavalle käyttäjälle heti vuokra-aikasi jälkeen.

Pyörävuokrauksen ehdot

PYÖRÄVUOKRASOPIMUS

Minä (Vuokraaja) olen vuokrannut Laajis Oy:lta (Vuokranantaja) pyörän / sähköpotkulaudan (Pyörä) ja hyväksyn seuraavat vuokrausehdot.

Pyörien vuokrahinta maksetaan paikan päällä tai etukäteen. Vakuudeksi Vuokraajan tulee jättää pyydettäessä voimassa oleva henkilökortti tai suorittaa vakuusmaksu. Vakuus palautetaan takaisin Vuokraajalle pyörien palautuksen yhteydessä, mikäli pyörälle ei ole tapahtunut vahinkoa. Pyörät on palautettava viimeistään vuokrausajan päättyessä. Mikäli Vuokraaja haluaa jatkaa vuokrausaikaa, on siitä sovittava Laajiksen kanssa ennen vuokrausajan päättymistä. Vuokrahinta perustuu käytettyyn aikaan tai ennalta sovittuun hintaan, joka on ilmoitettu Vuokraajalle. Mikäli Vuokraaja palauttaa pyörät myöhässä tai jättää ne kokonaan palauttamatta, Laajis voi periä niistä lisävuokraa palautus- tai löytöhetkeen saakka.

Pyörät tulee palauttaa siinä kunnossa kuin ne olivat vuokralle annettaessa. Vuokraaja on täydessä vastuussa pyöristä koko vuokra-ajan, kunnes ne on luovutettu takaisin Laajikselle. Vuokraaja ei saa luovuttaa pyörää toisen henkilön haltuun eikä viedä niitä Suomen rajojen ulkopuolelle.

Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry ja kuluttaja-asiamies ovat sopineet seuraavista välinevuokraamoiden sopimusehdoista. Vuokraaja on velvollinen korvaamaan vuokravälineiden katoamisesta tai vahingoittumisesta aiheutuneen vahingon käyvän arvon mukaan, ellei hän kykene osoittamaan huolehtineensa vuokravälineistä huolellisesti. Vuokraajan tulee ilmoittaa Laajikselle viipymättä pyörän katoamisesta tai pyörälle aiheutuneesta vahingosta. Vuokraajan tulee huolehtia vuokrapyörästä sekä toimia varovaisesti ja huolellisesti. Vuokraajan tulee noudattaa Suomessa voimassaolevia liikennesääntöjä. Vuokraaja vuokraa ja ajaa pyörällä omalla vastuullaan ja hänen tulee huolehtia itse omista voimassaolevista vakuutuksistaan. Mikäli pyörä katoaa tai se varastetaan, Vuokraaja on velvollinen korvaamaan Laajikselle vastaavan pyörän hankintahinnan.

Kuluturva on vuokrapyöräsi vakuutussopimus ja se kattaa pyörälle aiheutuneet vahingot, jos kaadut ja pyörä rikkoutuu. Kuluturva ei korvaa pyörän katoamista vai varkautta. Ilman kuluturvaa, joudut korvaamaan mahdolliset vauriot ja osat sekä huoltotyön osuuden, jotka on vaihdettava pyörään. Jos olet maksanut kuluturvan, Laajis vastaa sekä osista että korjauskustannuksista.

 • Huoltohinnasto ilman kuluturvaa (hinta-arviot)
 • Runko n. 1000€
 • Etuiskarit n. 600€
 • Takaiskarit n. 300€
 • Jarrukahvat n. 50€
 • Takavaihtaja n. 200€
 • Kammet n. 100€
 • Polkimet n. 50€
 • Satula n. 100€
 • Satulatolppa n. 250€
 • Sähköpyörän akku n. 350€
 • Sähkömoottori n. 500€
Pyörävuokraus

Ohjaukset ja
safarit

Ryhmille on saatavilla myös ohjattuja safareita, jolloin päädytään varmasti ryhmän taitotasolle soveltuville reiteille ja voitte keskittyä reittien etsimisen sijaan pyöräilystä nauttimiseen. Sähköavusteisten pyörien ansiosta kukaan ei jää porukassa jälkeen ja ainahan ryhmän innokkaimmilta pyöräilijöitä voidaan jättää akku pois matkasta.

Räätälöimme ryhmille pyöräilypaketit sisältäen myös kokoustilat, ruokailut, saunat ja majoitukset. Pyydä tarjous opastetuista safareista tai tyky-päivistä.

Varaukset ja tiedustelut
info@laajis.fi
Puh. +358 400 114 157