Yritykset

Laajis yrityksille

Hyviä päätöksiä virikkeellisessä ympäristössä!

Laajis yrityksille

Yleistä

Laajiksen kattavasta tarjonnasta löytyy jokaiselle jotakin: kokouspaketit, virkistyspäivät, saunatilat, ruokailu, majoitus, aktiviteetit ja kausikortit. Tutustu ryhmätarjontaamme ja ota yhteyttä, niin räätälöidään juuri teille omannäköinen päivä Laajavuoren maisemissa!

OTA YHTEYTTÄ

Jani Sallinen
044 7276919 | jani@laajis.fi

Toimisto
0400 114157 | info@laajis.fi

Lasse Niivuori
045 350 6888 | lasse@laajis.fi

Jätä tarjouspyyntö

Voit jättää tarjouspyynnön oheisella lomakkeella ja otamme sinuun yhteyttä pikimiten.

Laajis yrityksille

Kokoukset

Laajiksesta on saatavilla monipuoliset kokoustilat aivan keskustan kupeessa.

Kabinetti
Kabinetti on perinteinen kokoustila, johon mahtuu noin 20 henkilöä. Pöytä- ja istumajärjestykset ovat muunneltavissa. Tilaan saadaan järjestettyä myös kahvitus.

Pommari
Pommari on alakerrassa sijaitseva isompi kokoustila, johon mahtuu noin 30 henkilöä. Sieltä löytyy yksi pidempi pöytäratkaisu (diplomaatti) ja lisäksi sinne on saatavilla erillisä pienempiä pöytäryhmiä. Tilaan saadaan järjestettyä myös kahvitus.

Pommari ja hostellin saunatilat
Pommarista löydät kaiken, mitä illanviettoon tarvitsee: Lautapelejä, pöytäcurling, ilmakiekko, PlayStation 4, jääkaappi ja säkkituoleja. Saunatilat kruunaavat illanvieton ja tarjoavat lisäoleskelutilaa. Ei A-oikeuksia.

Ravintola
Rinneravintolaan mahtuu jopa yli 100 henkilön ryhmät kokoustamaan ja pitämään tilaisuuksia. Tila on varattavissa yksityiskäyttöön pääasiassa aukioloaikojen ulkopuolella (kysy lisää).

Eturinteen laavutupa
Eturinteen puolivälissä (metsäpuiston kupeessa) sijaitseva laavutupa soveltuu pienemmille ryhmille (25 hlöä) hieman vapaamuotoisempiin kokouksiin ja tilaisuuksiin. Laavulla ei ole AV-laitteita. Laavulle on saatavilla myös kahvitus erähenkisellä teemalla.

Savusauna
Savusauna soveltuu hyvin rennompiin palavereihin ja kokouksiin, sekä kokoontumiseen. Saunan tupaan mahtuu helposti noin 10 henkilöä kokoustamaan pöydän ääreen. Savusaunalla ei ole AV-laitteitta. Savusaunalle on saatavilla myös kahvitus / ruokailu.

Laajis yrityksille

Virkistyspäivät

Jokainen tarvitsee välillä irtiottoa arjen töistä. Laajiksessa on loistavat puitteet niin kesä- kuin talviajan virkistyspäiviin! Voit valita päivään esimerkiksi erilaisia aktiviteetteja, ohjattua treeniä tai luennon ja tämän jälkeen herkullisen ruokailun Laajiksen rinneravintolassa. Loppuiltaa voikin viettää mukavasti Vuorilammen savusaunalla ja pulahtaa vaikka paljuun päivän päätteeksi. Räätälöi itsellesi ja työporukallesi monipuolinen hyvänolon virkistyspäivä!

Laajis yrityksille

Ohjatut elämykset

Laajiksesta on saatavilla myös erilaisia ohjattuja elämyksiä. Ammattitaitoisten ohjaajiemme ansiosta aktiviteeteista saa irti enemmän ja kynnys osallistua ryhmän mukaan pienenee. Alta löytyvät listattuna tämänhetkiset ohjatut elämykset, joita Laajis tarjoaa. Kysy myös tarjous räätälöityihin paketteihin sekä eräruokailuihin!

* Alamäkipyöräilyn alkeet
* Frisbeegolf
* Kehonhuolto ja venyttely
* Olympialaiset
* E-fatbike safari
* Luontopolkuretki ja laavu
* Teemoitettu luontoretki
* Lumikenkäsafari

Laajis yrityksille

Tapahtumat ja
yhteistyö

Laajiksessa on lukuisa määrä mahdollisuuksia toteuttaa asiakaspäivä tai -tapahtuma yrityksenne asiakkaille tai muulle asiakaskunnalle. Näissä tapahtumissa voidaan hyödyntää esimerkiksi talvella rinteitä ja hiihtokoulua (esim. rinneriehat, talvipäivät ja rastipisteet) ja kesällä Seikkailupuistoa sekä muita lukuisia muita aktiviteetteja.

Mainonnan ja yhteistyön tiimoilta on monipuoliset mahdollisuudet, joita voidaan räätälöidä yrityksenne tarpeen mukaan. Oli kyse sitten yksinkertaisesta mainosnäkyvyydestä tai laajemmasta yhteistyöstä, ole meihin yhteydessä ja katsotaan teille sopiva paketti tähän.