Bikepark

KURVAA PARKKIIN!

Bikepark 2024-kausikortti

Kurvaa Parkkiin

BIKEPARK-KAUSIKORTTI-KAMPANJA 2024
ON PÄÄTTYNYT!

Kurvaa parkkiin 2024! -kausikorttikampanjamme on päättyny! Erä on loppunut, kausikortit myydään tämän jälkeen normihinnoin.

Hinta ei sisällä KeyCard-lippupohjaa (7€/kpl).

HUOM! Keycardilla voi olla päällekkäin vain yksi aktiivinen kausikortti.

Jos ostat useamman kausikortin, täytyy jokaiselle kausikortille tehdä oma erillinen tilaus verkkokaupassa, muuten alekoodi ei toimi.

Maksatko liikuntarahalla?
Verkkokaupassa ei ole mahdollisuutta maksaa liikuntarahalla. Mikäli maksat kausikorttisi liikuntarahalla, tulee osto tehdä paikan päällä Laajiksessa. Huomioithan, että voit maksaa liikuntarahalla vain henkilökohtaisen kausikorttisi.

149€ kausikortteja jäljellä
300

Lisätietoa

Maksatko liikuntarahalla tai lahjakortilla?
Verkkokaupassa ei ole mahdollisuutta maksaa liikuntarahalla. Mikäli haluat maksaa liikuntarahalla, tulee osto tehdä paikan päällä Laajiksessa. Liikuntarahalla voit maksaa vain henkilökohtaisen kausikorttisi. 

Maksuvälineiksi käyvät seuraavat liikuntasetelit/kortit:
* Smartum (mobiilisovellus)
* Edenred (kortti ja mobiilisovellus)
* ePassi (mobiilisovellus)

Milloin voin lunastaa kausikortin?
Kesäkauden 2024 kausikortit voi lunastaa Laajiksen kassoilta heti. Varaudu mahdolliseen jonotukseen kausikorttia noudettaessa kauden alussa. HUOM! Mikäli verkkokaupan kautta ostetussa tilauksessa on useampi kausikortti, tulee kaikki kausikortit noutaa yhdellä kertaa.

Ostin kausikortin verkkokaupasta ja latasin sen suoraan Keycardille
Kausikortti on ladattu suoraan Keycardille, mikäli syötit verkkokaupassa Keycardin numeron. Verkkokaupasta suoraan Keycardille ladatut kausikortit aktivoituvat ensimmäisestä hissinoususta ja ovat näin ollen käyttövalmiita. Keycardin pintaan tulee kuitenkin käydä päivittämässä ajankohtaiset kausitiedot. Päivitetyllä pinnalla saat myös kausikortin edut käyttöösi. Voit käydä päivittämässä pinnan tiedot Laajiksessa esimerkiksi kauden alettua.

Ostin vain kausikortin verkkokaupasta, mutta en ladannut sitä Keycardille.
Mikäli valitsit verkkokaupassa Keycard-kohdasta ”Minulla on omat Keycardit kun tulen noutamaan liput lipunmyynnistä” tai et saanut syötettyä Keycardin numeroa, kausikortit tulee lunastaa suoraan Laajiksesta. Ota mukaasi tilausvahvistus (esim. puhelimen kautta näytettävänä) ja oma Keycard-kortti (Skidata Keycard), mille voimme ladata kausikortin. Mikäli sinulla ei ole Keycardia, veloitamme lunastuksen yhteydessä uuden Keycardin hinnan (7€). Mikäli et lisännyt verkkokaupassa kuvaa, se otetaan paikan päällä. Tätä varten kausikortin käyttäjän tulee olla mukana. Mikäli tämä ei ole mahdollista, tulisi mukana olla mahdollisimman hyvä valokuva käyttäjästä.

Ostin kausikortin ja Keycardin verkkokaupasta, mitä teen?
Verkkokaupasta ostetut kausikortit ja Keycardit lunastetaan suoraan Laajiksesta. Olet saanut tilausvahvistuksen sähköpostiisi, joten pidä se mukana tullessasi noutamaan kausikorttia (voit näyttää sen esimerkiksi puhelimen kautta). Mikäli et lisännyt verkkokaupassa kuvaa, se otetaan paikan päällä. Tätä varten kausikortin käyttäjän tulee olla mukana. Mikäli tämä ei ole mahdollista, tulisi mukana olla mahdollisimman hyvä valokuva käyttäjästä.

Milloin voin lunastaa kausikortin?
Kausikorttikampanjan kausikortit voi lunastaa  Laajiksesta paikan päältä aukioloaikojen puitteissa, joko ennen kauden alkua tai kauden aikana. Varaudu mahdolliseen jonotukseen kausikorttia noudettaessa. Mikäli tilauksessa on useampi kausikortti, tulee kaikki kausikortit noutaa yhdellä kertaa.

Kausikortin maksaminen
Verkkokaupasta ostetut kausikortit ovat maksettu tilauksen yhteydessä eikä sitä tarvitse maksaa enää uudelleen noudon yhteydessä.

Kausikorttiedut
Laajiksen kausikortti sisältää monia etuja, joita kannattaa hyödyntää. Katso kaikki kausikorttiedut osoitteessa: www.laajis.fi/kausikorttiedut
Huomioithan, että saadaksesi käyttöön kausikortin edut, tulee kausikortin pintaan käydä päivittämässä uuden kauden tiedot Laajiksen kassalla.

Miten lunastan kausikortin?
Liikuntarahalla maksettavat kausikortit lunastetaan paikan päältä Laajiksesta. Jokaista kausikorttia varten otetaan kausikortin käyttäjän kuva, nimi ja yhteystiedot. Ota mukaasi oma Keycard-kortti (Skidata Keycard) mille voimme ladata kausikortin. Mikäli sinulla ei ole Keycardia, veloitamme lunastuksen yhteydessä uuden Keycardin hinnan (7€).

Kausikortin maksaminen
Kausikortti maksetaan liikuntarahalla tai muulla maksuvälineellä heti noudon yhteydessä. Maksu tulee suorittaa yhdellä kertaa, mutta voit maksaa osan kausikortista rahalla ja osan virkistysseteleillä.

Huomioithan, että liikuntarahat ovat henkilökohtaisia ja niillä voi maksaa ainoastaan oman kausikorttinsa.
Laajiksen hyväksymät maksuvälineet ja virkistyssetelit näet täältä.

Tutustu kausikorttisääntöihin täällä.

Kurvaa parkkiin 2024 -kausikorttikampanjan toimitusehdot
Kampanjan järjestäjä on Laajis Oy. Kampanjassa myydään henkilökohtaisia kausikortteja Laajiksen Bikeparkiin kesäkaudelle 2024, jotka oikeuttavat rinteiden ja hissien käyttöön Laajiksen aukioloaikoina. Asiakkaan ilmoittautuessa Laajiksen ”Kurvaa parkkiin” -kausikorttikampanjaan, sitoutuu hän noudattamaan alla olevia toimitusehtoja.
1. Kampanjassa myydään 300 kausikorttia hintaan 149€ / kpl. Laajiksella on oikeus toteuttaa kampanja muullakin määrällä ja muuttaa kampanja-aikaa.
2. Kampanjahintaisen kausikortin hinta veloitetaan asiakkaan tililtä oston yhteydessä. Osto on sitova ja sitä ei voi perua. Asiakas ei ole velvollinen ostamaan normaalihintaista kausikorttia (315€), mikäli kampanja ei toteudu.
3. Kausikortti ladataan Keycard -sirukortille. Mikäli asiakkaalla ei ole sellaista, Keycardin voi tilata kausikorttivarauksen yhteydessä (hinta 7€).
4. Kausikortti on voimassa Laajiksen kesäkauden 2024 ajan siitä alkaen kun kausikortti on kokonaan maksettu. Tutustu täältä Suomen Hiihtokeskusyhdistys r.y.:n laatimiin ja kuluttaja-asiamiehen hyväksymiin hiihtokeskuspalveluja koskeviin sopimusehtoihin, jotka koskevat myös kausikortteja.
Laajiksen hyväksymät maksuvälineet
Verkkokaupan toimitusehdot