E-fatbiket

Helppoja retkiä lähialueelle

Väliaikaisesti syyskuuhun saakka vuokrapyörinämme toimivat Insera NYX E-biket. Nämä pyörät sopivat niin tasaiselle maantielle kuin maastoajoonkin (ei kuitenkaan Bikeparkin hyppyreihin). Syyskuussa taloon saapuvat KTM Macina Freeze E-fatbiket.

Sähköläskipyörä soveltuu kaikille kuntotasosta riippumatta. KTM-merkkiset laadukkaat pyörät ovat helppoja ja kevyitä ajettavia. Sähkömoottori avustaa polkemista ja pääset nauttimaan rennosti Jyväskylän maisemista.

Vuokrahinta sisältää pyörävuokran, kypärän ja lukon. Lisäksi saat käyttöopastuksen sekä reittiehdotuksia Jyväskylän alueelle. Pyörät sijaitsevat Laajiksessa. Lisämaksua vastaan toimitamme pyörät sovittuun paikkaan.

Vuokraa E-maastopyörä ja lähde omatoimiselle pyöräretkelle!

HINNAT

PYÖRÄVUOKRAUS 4H
Sisältää pyörän, kypärän ja lukon.

55€

PYÖRÄVUOKRAUS VUOROKAUSI
Sisältää pyörän, kypärän ja lukon.

80€

PYÖRÄVUOKRAUS 2 PÄIVÄÄ
Sisältää pyörän, kypärän ja lukon.

150€

PYÖRÄVUOKRAUS VIIKONLOPPU
Perjantaista sunnuntaihin. Sisältää pyörän, kypärän ja lukon.

180€

PYÖRÄVUOKRAUS VIIKKO
Sisältää pyörän, kypärän ja lukon.

300€

OHJAAJA RYHMÄN MUKAAN
Ohjaaja ryhmän mukaan (max. 4h). Lisätunnit 50€ / h.

alk. 160€

Reitit

Pyörän vuokraan sisältyy reittiehdotukset Jyväskylän alueelle. Pyöräreitit ovat suunniteltu e-fatbikeja ajatellen ja ne soveltuvat jokaiselle. Eri suuntiin Jyväskylää sijoittuvat reitit ovat seurattavissa ilmaisesta Citynomadi-sovelluksesta. Reittien varrelle on merkitty pysähdyksen arvoisia nähtävyyksiä ja vierailukohteita.

Teemareitit:
* Järvimaisemien Vaajakoski
* Alvar Aalto ja Jyväskylän saaristo
* Jyväskylän järvien Mustaa Magiaa
* Laajavuoren laavut

Voit ladata applikaation Play Kaupasta tai iTunesista

Paketit ryhmille

Ryhmille on saatavilla sopimuksen mukaan myös ohjaaja retkelle. Räätälöimme ryhmille pyöräilypaketit sisältäen myös kokoustilat, ruokailut, saunat ja majoitukset. Valikoidut yhteistyökumppanimme löytyvät suoraan reittien varrelta.

Kysy tarjous opastetuista safareista ja tyky-päivistä.

Varaukset ja tiedustelut:

Pyörän vuokraus on helppoa. Voit tehdä varauksen:
* Sähköpostitse: info@laajis.fi
* Verkkosivujen chatin kautta
* Soittamalla p. +358 400 114 157 (toimisto, arkisin klo 9-16)

Vuokrausehdot

Pyörää vuokratessa tulee vakuudeksi jättää vuokraajan henkilökortti, joka on voimassaoleva. Pyörä tulee palauttaa siinä kunnossa kuin se oli vuokralle annettaessa. Vuokraaja on täydessä vastuussa pyörästä koko vuokra-ajan, kunnes se on luovutettu takaisin Laajikselle. Vuokraaja on velvollinen korvaamaan pyörälle ja sen välineille aiheutetut vahingot sekä pyörästä kadonneet osat. Vuokraajan omavastuu on 600€.

Vuokraaja on itse vastuussa itsestään ja aiheuttamistaan vahingoista. Vuokraajan tulee huolehtia vuokrapyörästä sekä toimia varovaisesti ja huolellisesti. Vuokraajan tulee noudattaa Suomessa voimassaolevia liikennesääntöjä. Vuokraaja vuokraa ja ajaa pyörällä omalla vastuullaan ja hänen tulee huolehtia itse omista voimassaolevista vakuutuksistaan.

Vuokrauksen yhteydessä täytetään vuokraussopimus.