Tilat

Vuorilammen savusauna

Aito savusauna Vuorilammen rannalla

Savusauna

Savusauna aivan keskustan kupeessa!

Laajavuoren virkistysalueeseen kuuluvan Vuorilammen rannalta löytyy aito savusauna ja tupakabinetti. Vuorilammen savusauna sopii palavereihin, pikkujouluihin, edustukseen ja virkistäytymiseen. Savusaunalle mahtuu kerrallaan 15 hengen kokoiset ryhmät saunomaan, ruokailemaan ja viettämään iltaa. Suuremmatkin ryhmät saadaan saunan lauteille, kun hyödynnetään lähellä olevan Laajiksen rinneravintolan palveluita ruokailuun.

Savusaunan löylyt kruunaa palju missä tilaa löytyy 8 hengelle. Vuorilammen vesi saattaa olla varsinkin syksyisin ja keväisin varsin raikasta, joten palju tuo tilaisuuteen mukavasti lämmintä tunnelmaa. Palju on kaasulämmitteinen ja vuokraamme paljua myös tarvittaessa muihinkin tilaisuuksiin. Palju pestään huolellisesti jokaisen saunaillan jälkeen ja vedet vaihdetaan.

Voimme valmistaa saunomisen yhteyteen monenlaisia tarjoiluita. Savusaunalla on A-oikeudet ja sieltä löydätte runsaan valikoiman juomia. Räätälöimme myös halutessanne savusaunalle muita teille sopivia ruokia ja tarjoamisia.

Savusauna

Varaukset ja
lisätiedot

Menujen laskutus minimissään 10 hengelle.

Savusaunan vuokra 650€ (pyhäpäiviltä +200€)
Saunan yhteydessä paljun lämmitys 150€
Pyydä tarjous ruoista erikseen. Saunalla A-oikeudet.

Saunalla ei ole aikarajoitusta.

Ota yhteyttä
Jani Sallinen
044 7276919 | jani@laajis.fi

Toimisto
0400 114157 | info@laajis.fi

Lasse Niivuori
045 350 6888 | lasse@laajis.fi

Jätä tarjouspyyntö

Voit jättää tarjouspyynnön oheisella lomakkeella ja otamme sinuun yhteyttä pikimiten.