Seikkailupuisto

TERVETULOA SEIKKAILEMAAN!

Seikkailupuiston aukioloajat
AUKIOLOAJAT

Lisätietoa puistosta löytyy näiltä sivuilta:
HINNASTO
ENNAKKOVARAUKSET
OHJEITA
RADAT
USEIN KYSYTTYÄ
TURVALLISUUS
KUVIA

Seikkailijan paratiisi

Laajavuoren hiihtokeskuksen alueelle rakennettu köysipuisto on suunniteltu kaiken ikäisille seikkailijoille, jotka haluavat haastaa itsensä tasapainoa ja hieman uskallustakin vaativilla köysiradoilla puiden lomassa sekä korkeiden tolppien varassa. Tarvitaan vain reipasta seikkailumieltä. Haastetta tosin kovimmilla radoilla riittää myös kovakuntoisemmille.

Laajavuoren seikkailupuisto on nyt yksi Pohjois-Euroopan suurimmista. Kiivettävää löytyy yli 2 kilometriä ja ratojen vaikeusaste vaihtelee helposta aloittelijalle sopivasta ja lähellä maata menevistä radoista aina vaikeaan, kovempaa fyysistä kuntoa vaativaan sporttirataan. Eturinteen edessä, lähes 15-metristen lehtikuusitolppien varassa kiipeillään ja liu’utaan neljällä seikkailuradalla. Metsästä löytyy lisäksi neljä aikuisten rataa ja kaksi junnurataa perheen pienemmille (alle 140cm) seikkailijoille.

Puisto lukuina:
* 6 seikkailurataa yli 140cm seikkailijoille
* 2 seikkailurataa yli 110cm seikkailijoille
* 2 junnurataa (alle 140cm seikkailijoille)
* 3 harjoitusrataa
* 117 tehtävärastia
* ratojen yhteispituus 2,2km
* 31 köysiliukua, joista pisimmät 100 metriä pitkiä

Heräsikö sisäinen seikkailijasi? Voit ostaa liput Seikkailupuistoon myös kätevästi VERKKOKAUPASTA.

Täytä seikkailusopimus etukäteen!

Säästä aikaa ja täytä seikkailupuiston sopimus etukäteen koko ryhmällesi tai lapsillesi esim. kouluryhmän reissua varten. Sähköinen sopimus löytyy täältä: SEIKKAILUSOPIMUS

Muut aktiviteetit ja palvelut

Kesäkaudella seikkailupuiston alueella on paljon puuhaa jokaiselle. Hupimaa on avoinna Seikkailupuiston aukioloaikojen mukaisesti. Bikeparkin hissit pyörivät viitenä päivänä viikossa ja sen aukioloaikoina on vuokrattavissa myös alamäkipotkulautoja. Kaksi frisbeegolf-rataa tarjoavat

Laajavuoren hiihtokeskuksen alueella on myös uimapaikka Vuorilammen rannalla n. 300 metrin päässä seikkailupuistosta. Laajavuoreen kannattaa tulla siis ajan kanssa ja koko perheen voimin tai kaveriporukalla. Ota mukaan joko omat eväät tai käy syömässä Laajiksen ravintolassa.

Seikkailupuiston vuokraamo sijaitsee hiihtokeskuksen rinneravintolassa, Urban Kitchenissä, josta löytyy muun muassa burgerit, virvokkeita ja jäätelöä. Hiihtokeskuksen ollessa auki seikkailupuiston vuokraamo toimii hiihtokeskuksen vuokraamon yhteydessä.

Alueella aivan puiston vieressä on erilaisia majoitusvaihtoehtoja:
Outdoor Hostel Laajis
Laajavuoren Caravan-alue

Laajavuoren alueelta parin minuutin kävelyn päässä löytyy myös
Kylpylähotelli Scandic Laajavuori.

Yhteystiedot

Seikkailupuisto Laajavuori
+358 207 436 437
seikkailupuisto@laajis.fi

Käyntiosoite:
Laajavuorentie 15
40740 Jyväskylä
Finland

Lisätietoa ja päivityksiä myös Facebookista.

varaa-etukateen-seikkailupuisto

SP160830-full

SP160830-full-2